Ο όμιλος της Γιουνάιτεντ
ENGLAND365 15.09.2011 | 01.15
Προσπάθησε στην έδρα της Βασιλείας η Οτελούλ, αλλά λύγισε στο τέλος και ηττήθηκε με σκορ 2-1.

Η Βασιλεία ήταν το φαβορί αλλά η Οτελούλ έδειξε στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα ότι δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Είχε καλές στιγμές και… έδινε αρκετή δουλειά στον γκολκίπερ των γηπεδούχων οι οποίοι όμως ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ στο 39΄. Μετά από γύρισμα στην περιοχή, ο Φαμπιάν Φράι με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Στο δεύτερο μέρος οι Ρουμάνοι μπήκαν δυνατά με στόχο να φτάσουν στην ισοφάριση. Αυτό έγινε στο 58ο λεπτό όταν μετά από μακρινό σουτ ο γκολκίπερ της Βασιλείας, Σόμερ, δεν συγκράτησε την μπάλα και ο Πένα που ερχόταν κατάφερε να γίνει αποδέκτης και να πλασάρει κάνοντας το 1-1.
Στο 82ο λεπτό, ο Σαλαζένου ανέτρεψε τον Φαμπιάν Φράι και αντίκρισε κόκκινη κάρτα ενώ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Ο Αλεξάντερ Φράι ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε στο 84ο λεπτό το τελικό 2-1.
Οι ενδεκάδες του αγώνα
Βασιλεία: Σόμερ, Παρκ, Ντράγκοβιτς, Άμπρααμ, Στάινχόφερ, Χούγκελ, Φ.Φράι (93΄Πακ), Καμπράλ, Τσάκα (78΄Νταογκαρί), Στρέλερ, Α. Φράι (90΄Κόβατς)
Οτελούλ: Γκράχοβακ, Ράπα, Αντάλ, Ίλιε (89΄Φρούντζα), Κοστίν, Σαλαζένου, Περέντιχα, Φίλιπ (86΄Βιγκλιάντι), Ίμπεχ, Γκιουργκιού, Πένα (70΄Παράτσιφ)
Γήπεδο: «Στ. Γιάκομπ Παρκ»
Διαιτητής: Kόλουμ (Σκωτία)
Βαθμολογία 3ου ομίλου
Βασιλεία 3 (1)
Μαν. Γιουν 1 (1)
Μπενφίκα 1 (1)
Οτελούλ 0 (1)