Ο Κομολί βγάζει ψεύτη τον Μεϊρέλες!

Άμεση ήταν η απάντηση ανθρώπου της Λίβερπουλ στα «πυρά» που εξαπέλυσε κατά της ομάδας ο Ραούλ Μεϊρέλες και τους ισχυρισμούς για τους λόγους που τον οδήγησαν στην Τσέλσι. Ο Νταμιέν Κομολί απάντησε μέσω επίσημης τοποθέτησης, ουσιαστικά βγάζοντας ψεύτη τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό!



Ο Κομολί βγάζει ψεύτη τον Μεϊρέλες!
Το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της Τσέλσι, αφού απέσπασε την υπογραφή του Μεϊρέλες μόλις λίγα λεπτά πριν τη λήξη της διορίας, υποστήριξε ότι οι άνθρωποι της Λίβερπουλ ήταν αυτοί που τον... έσπρωξαν στην πόρτα της εξόδου από το «Άνφιλντ» και μάλιστα, το αίτημα μεταγραφής που κατέθεσε στη διοίκηση του συλλόγου, ήταν αποτέλεσμα της πίεσης των ιθυνόντων των «κόκκινων»!

Από την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ δεν θα μπορούσαν να αγνοήσουν όσα είπε ο ποδοσφαιριστής και έδωσαν την απάντησή τους μέσω του διευθυντή ποδοσφαίρου του συλλόγου, Νταμιέν Κομολί. 

«Ο Ραούλ ήρθε να με βρει και να μου πει ότι ήθελε να φύγει και να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια άλλη ομάδα. Πρόθεσή μας ήταν να μην τον πουλήσουμε, αλλά πιεστήκαμε όταν κατέθεσε αίτημα μεταγραφής. Οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ και ο Κένι Νταλγκλίς ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία όταν πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δεν θέλει να παίζει για την ομάδα, αφού θεωρούν ότι δεν μπορείς να κρατήσεις κάποιον παίκτη με το ζόρι. Βιώσαμε την ίδια κατάσταση και τον περασμένο Ιανουάριο με τον Φερνάντο Τόρες. Αφήσαμε τον Μεϊρέλες να φύγει και πιστεύουμε ότι ήταν ό,τι πιο σωστό μπορούσαμε να κάνουμε, αφού δεν έχει κανένα όφελος όταν κρατάς έναν ποδοσφαιριστή που δεν θέλει να παίζει για την ομάδα σου» ήταν τα λόγια του Νταμιέν Κομολί.