Οπαδοί μπλόκαραν ένα από τα πούλμαν της Λίβερπουλ και έσκασαν τα λάστιχα! (pics & vids)

Νέα παρατράγουδα μερικές ώρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ! Οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» μπλόκαραν ένα από τα πούλμαν των «κόκκινων» σε δρόμο του Μάντσεστερ και έσκασαν τα λάστιχα! Με μαύρο όχημα κστευθύνθηκαν οι παίκτες στο γήπεδο, χιλιάδες κόσμος έξω από το «Ολντ Τράφορντ» στη νέα διαδήλωση! 



Οπαδοί μπλόκαραν ένα από τα πούλμαν της Λίβερπουλ και έσκασαν τα λάστιχα! (pics & vids)

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οργάνωσαν νέα συγκέντρωση έξω από το «Ολντ Τράφορντ» κατά της ιδιοκτήτριας οικογένειας των Γκλέιζερ, ωστόσο, πέτυχαν κι ένα από τα πούλμαν της Λίβερπουλ στο δρόμο και το μπλόκαραν. 

Αυτοκίνητα σταμάτησαν γύρω από το όχημα των «κόκκινων» και έσκασαν τα λάστιχα, ωστόσο, επιβεβαιώθηκε πως δεν ήταν οι ποδοσφαιριστές μέσα σε αυτό. 

Στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η Λίβερπουλ υπήρχαν δυο κόκκινα και δυο μαύρα πούλμαν και ο Κλοπ με τους παίκτες επέβαιναν σε κάποιο από τα μαύρα. 

Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ σταμάτησαν ένα από τα κόκκινα οχήματα, δίχως να έχει κάποιο ιδιαίτερο αντίκρισμα στην άφιξη της αποστολής της Λίβερπουλ στο «Θέατρο των Ονείρων». 

Χιλιάδες κόσμος συγκεντρώθηκε γι' ακόμα μια μέρα έξω από το «σπίτι» της ομάδας του Μάντσεστερ για να διαδηλώσει! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης