Το Λιντς απέκτησε χρώμα με τρομερή τοιχογραφία για την ομάδα! (pic & vid)

Με ένα καταπληκτικό γκράφιτι που έχει τις μορφές δυο θρύλων του συλλόγου από το παρελθόν αλλά και του αγαπημένου των οπαδών αυτή τη στιγμή, Κάλβιν Φίλιπς, γιόρτασε η Λιντς τη σύναψη συνεργασίας με την εταιρεία του δημοφιλή ράπερ και μουσικού παραγωγού, Jay-Z! 



Το Λιντς απέκτησε χρώμα με τρομερή τοιχογραφία για την ομάδα! (pic & vid)

Το Λιντς απέκτησε ακόμα περισσότερο χρώμα τις τελευταίες ώρες με το εντυπωσιακό γκράφιτι που έκανε την εμφάνισή του σε τοίχο κεντρικού σημείου της πόλης. 

Οι Άλμπερτ Γιοχάνεσον και Λούκας Ραντέμπε από το παρελθόν, αλλά και το αγαπημένο παιδί των οπαδών αυτή τη στιγμή, Κάλβιν Φίλιπς, φιγουράρουν στη νέα τοιχογραφία που κλέβει τις εντυπώσεις. 

Η κίνηση αυτή έγινε για να εορταστεί η σύναψη συνεργασίας της ομάδας με την εταιρεία RocNation που φυσικά ανήκει στον δημοφιλή ράπερ και μουσικό παραγωγό Jay-Z, ο οποίος έχει κάνει τα ανοίγματά του και στο χώρο του ποδοσφαίρου. 

Leeds United have unveiled a stunning mural honouring the club's diverse racial history following the announcement of their new partnership with leading sports agency Roc Nation

 

 

Κώστας Ζάλιαρης