Οπαδοί κατά PPV: «Και 1 λίρα να το βάλουν πάλι θα τα δίνουμε σε φιλανθρωπίες»!

Οι οπαδοί των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ στέκονται απέναντι στο σύστημα Pay Per View των αναμετρήσεων που δεν μεταδίδονται από τα συνδρομητικά κανάλια και δηλώνουν ότι δεν είναι οι 15 λίρες το θέμα, αλλά το σκεπτικό της Πρέμιερ Λιγκ. «Και 1 λίρα να το ρίξουν, πάλι σε φιλανθρωπίες θα τα δώσουμε» δηλώνουν!  

Advertisement
Οπαδοί κατά PPV: «Και 1 λίρα να το βάλουν πάλι θα τα δίνουμε σε φιλανθρωπίες»!

Η Πρέμιερ Λιγκ πήρε την απόφαση να συνεχίσει το Pay Per View τουλάχιστον μέχρι τις 5 Νοεμβρίου, έναντι του ποσού των 14,95 λιρών για το κάθε ματς για τον κάθε ενδιαφερόμενο που θα θέλει να παρακολουθήσει την ομάδα του δίχως το παιχνίδι να βρίσκεται στο πρόγραμμα του SkySports και του BT Sport.

Οι οπαδοί προτιμούν να δίνουν τα χρήματά τους σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς και σε τράπεζες φαγητού στις περιοχές όπου διαμένουν απ' το να πληρώνουν τα συνδρομητικά κανάλια και ξεκαθαρίζουν ότι το θέμα είναι ιδεολογικό, όχι οικονομικό.

«Και στη 1 λίρα να ρίξουν το ποσό, πάλι εμείς θα τα δίνουμε εκεί που πρέπει» ξεκαθαρίζει ο κόσμος, με το σύστημα PayPerView να μην πηγαίνει καθόλου καλά και να το έχουν αντιληφθεί αυτό στην διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος...

Κώστας Ζάλιαρης