Απαρηγόρητος στην προπόνηση της Γιουνάιτεντ ο Μαγκουάιρ! (vid)

Φανερά απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Χάρι Μαγκουάιρ στο Κάρινγκτον για την προπόνηση της Πέμπτης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δείχνοντας πως πλέον έχει επηρεαστεί τρομερά απ' όσα άσχημα του συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα...



Απαρηγόρητος στην προπόνηση της Γιουνάιτεντ ο Μαγκουάιρ! (vid)

Σαν να μην έλειπαν όλα τα λάθη που έκανε στην ντροπιαστική ήττα με το τελικό 7-2 από την Τότεναμ πριν από τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, ήρθε και η ανόητη αποβολή του με δύο χαζά φάουλ από το πρώτο ημίωρο της ήττας (1-0) της Αγγλίας από τη Δανία στο «Γουέμπλεϊ» για το Nations League. 

Μαζί και με την ιστορία από τη Μύκονο που ακόμα τον στοιχειώνει, τη σύλληψη και τη δίκη, ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περνάει πολύ δύσκολες μέρες. 

Το μεσημέρι της Πέμπτης εμφανίστηκε για προπόνηση όντας τρομερά απογοητευμένος απ' όσα του συμβαίνουν, ενώ, αξίζει ν' ακούσει κανείς και να δει τον Τζέιμι Ρέντναπ και όσα είπε για τον Μαγκουάιρ σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τον διεθνή αμυντικό λίγο μετά το ματς με τους Δανούς το βράδυ της Τετάρτης. 

«Είναι πολύ εύκολο για κάποιον να μπει στα social media και να γράψει ότι ο τάδε ποδοσφαιριστής είναι ό,τι χειρότερο έχει υπάρξει, όμως, θα πρέπει να κατανοήσει ο κόσμος πως ορισμένοι παίκτες κουβαλούν πράγματα στο μυαλό τους όταν παίζουν και δεν έχουν τη δύναμη να τ' αφήνουν στην άκρη και να παίζουν ανεπηρέαστοι...».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης