Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ αλλάζουν το αγγλικό ποδόσφαιρο με το «Project Big Picture»!

Ένα σχέδιο με το οποίο όχι απλά θα αλλάξει η Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ολόκληρο το αγγλικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο φέρονται να προσπαθούν να εφαρμόσουν τα μεγάλα κλαμ του κορυφαίου πρωταθλήματος, με τα αφεντικά των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ηγούνται της προσπάθειας! 



Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ αλλάζουν το αγγλικό ποδόσφαιρο με το «Project Big Picture»!

Το Project Big Picture είναι ένα σχέδιο στο οποίο φέρονται, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Telegraph, να συμμετέχουν όλες οι μεγάλες ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος και ν' αποκτούν τον απόλυτο έλεγχο των πραγμάτων στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Πρόκειται για πλάνο που θα έχει στόχο ν' αναδιαμορφώσει τελείως το οικονομικό τοπίο, το οποίο αντιμετωπίζει τις σοβαρότατες συνέπειες της πανδημίας. 

Επιπλέον, βάσει του συγκεκριμένου πρότζεκτ, θα διατεθούν 250 εκατομμύρια λίρες ως «σωσίβιο» στις ομάδες της Football League και θα λαμβάνουν επιπλέον το 25% των ετήσιων εσόδων του κορυφαίου πρωταθλήματος!

Δεν αποκλείεται να σταματήσει να υφίσταται το LeagueCup, ενώ, όλη αυτή η κίνηση έχει πρωτοστάτες τα αφεντικά των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις Σίτι, Άρσεναλ, Τσέλσι και Τότεναμ να στηρίζουν!