Τρία παρθενικά γκολ και νίκη της Αγγλίας!

Στο πρώτο της παιχνίδι στο «Γουέμπλεϊ» έπειτα από 11 μήνες, η εθνική ομάδα της Αγγλίας επικράτησε 3-0 της Ουαλίας σε φιλικού χαρακτήρα ματς, με τους Κάλβερτ – Λιούιν, Κόνορ Κόαντι και Ντάνι Ινγκς να σκοράρουν για πρώτη φορά με τη φανέλα με το αγγλικό εθνόσημο! Ντεμπούτο και για τους Μπαρνς και Τζέιμς.  



Τρία παρθενικά γκολ και νίκη της Αγγλίας!

Ο Κάλβερτ – Λιούιν πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με το ανδρικό τμήμα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, το ίδιο έκανε και ο Μπουκάγιο Σακά, ενώ, ο Πόουπ στην εστία έπαιξε για πρώτη φορά στο «Γουέμπλεϊ».

Ο νεαρός επιθετικός της Έβερτον που φέτος πραγματικά δεν έχει σταματημό, άνοιξε το σκορ με το παρθενικό του γκολ στην πρώτη του συμμετοχή με τα «τρία λιοντάρια», καρφώνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά στο 26ο λεπτό από ασίστ του Γκρίλις.

Με την πρώτη του τελική ενέργεια με τη φανέλα της εθνικής ομάδας ανδρών της Αγγλίας ο Κάλβερτ – Λιούιν έφτασε στα 10 γκολ στις πιο πρόσφατες 7 αναμετρήσεις του σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ, ο Γκρίλις που δημιούργησε, συμμετείχε στο 6ο τέρμα μέσα σε έξι μέρες, μετά τα δυο γκολ και τις τρεις ασίστ στο ιστορικό 7-2 της Άστον Βίλα επί της Λίβερπουλ την περασμένη Κυριακή.

Στο 53ο λεπτό ήρθε ακόμα ένα από τους πιο ... φρέσκους διεθνείς να βρει δίχτυα. Στην δεύτερη συμμετοχή του στην εθνική ομάδα, ο Κόνορ Κόαντι της Γουλβς με μονοκόματο σουτ από το δεύτερο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τρίπιερ έκανε το 2-0 για την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος χειροκρότημα χαμογελαστός, τη στιγμή που ο Ράιαν Γκιγκς στον αντίπαλο πάγκο κοιτούσε με εμφανή την δυσαρέσκειά του.

Η Αγγλία είχε κι άλλο στα σκαριά και ο Ντάνι Ινγκς στο 63ο λεπτό με υπέροχο ανάποδο σουτ σκόραρε κι εκείνος για πρώτη φορά με τη φανέλα με το αγγλικό εθνόσημο μεταφέροντας λίγη από την εκπληκτική φόρμα του από την Πρέμιερ σε επίπεδο εθνικών ομάδων για το τελικό 3-0!

Κώστας Ζάλιαρης