Η Λιντς κρατούσε... τη λεπίδα!

Με κεφαλιά του Πάτρικ Μπάμφορντ στο 88ο λεπτό, η Λιντς πήρε δεύτερη διαδοχική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ με το 1-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Bramall Lane! Σόου επεμβάσεων από τον Μελιέ στο πρώτο μέρος, ξεκίνημα μονάχα με ήττες και δίχως γκολ για το σύνολο του Κρις Γουάιλντερ στη νέα αγωνιστική περίοδο! 



Η Λιντς κρατούσε... τη λεπίδα!

Ο Μελιέ στο πρώτο μέρος κρατούσε το 0-0 με νύχια και με δόντια κάνοντας εκπληκτικές αποκρούσεις σε προσπάθειες των Λούντστραμ και Μπερκ, με τη Λιντς να ενεργοποιείται στο δεύτερο μέρος και να καταφέρνει στο φινάλε να... χτυπήσει με τη δική της «λεπίδα» για να πάρει το ματς! 

Ο Ράμσντεϊλ από την πλευρά του όσο περνούσε από το χέρι του προσπαθούσε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του και να καταφέρει η ομάδα του Γουάιλντερ να πάρει τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα, όμως, όσα κι αν έκανε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, προδόθηκε από την άμυνά του...

Στο 88' ο Μπάμφορντ ανενόχλητος από τη μικρή περιοχή σηκώθηκε και έκανε την δυνατή κεφαλιά για το 1-0 με το οποίο η Λιντς πήρε τη δεύτερη διαδοχική νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ, ο σκόρερ των «παγωνιών» βρίσκει δίχτυα σε κάθε αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος της κορυφαίας κατηγορίας της Αγγλίας! 

Ξεκίνημα αποκλειστικά με ήττες και δίχως να έχει πετύχει γκολ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τον Γουάιλντερ να είναι αρκετά προβληματισμένος...

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Ράμσντεϊλ, Μπάσαμ, Αμπάντου, Ρόμπινσον, Μπάλντοκ, Λούντστραμ (65' Νόργουντ), Μπεργκ, Όσμπορν, Στίβενς, ΜακΓκόλντρικ (74' ΜακΜπέρνι), Μπερκ (74' Σαρπ)

Λιντς: Μελιέ, Άιλινγκ, Κοχ, Κούπερ, Φίλιπς, Έλντερ Κόστα (66' Οκάμπο), Κλιχ, Ντάλας, Χάρισον, Μπάμφορντ, Ρόμπερτς (46' Ροντρίγκο, 90' + 1' Αλιόσκι)

Κώστας Ζάλιαρης