Σαν σήμερα ανακοινώθηκε ο Βενγκέρ κι ακόμα έχει περισσότερες νίκες από την Τότεναμ!

Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει αποχωρήσει από τον πάγκο της Άρσεναλ εδώ και δυο χρόνια, σαν σήμερα πριν από 24 χρόνια ανακοινώθηκε ως ο νέος κόουτς των «κανονιέρηδων» κι ακόμα μπορεί να είναι υπερήφανος για το γεγονός πως σε σχέση με την μεγάλη του αντίπαλο, την Τότεναμ, έχει ακόμα περισσότερες νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ!  

Advertisement
Σαν σήμερα ανακοινώθηκε ο Βενγκέρ κι ακόμα έχει περισσότερες νίκες από την Τότεναμ!

Ο Αλσατός κόουτς που όταν προσελήφθη από την αγαπημένη του ομάδα έμοιαζε με... διδάκτωρ και αρκετοί ήταν εκείνοι που απορούσαν αν θα μπορεί να προπονήσει και να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές του, έγραψε μοναδική ιστορία στον πάγκο της Άρσεναλ σε αυτά τα 22 έτη κατά τα οποία βρισκόταν στο «τιμόνι».

Έχοντας αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν 2017-2018, ο Βενγκέρ άφησε το κλαμπ έχοντας μετρήσει εκείνος 476 νίκες σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ.

Δυο χρόνια μετά, η Τότεναμ ακόμα να τον φτάσει! Η μεγάλη αντίπαλος και συμπολίτισσα των «κανονιέρηδων», ο Βενγκέρ έχει ακόμα περισσότερα θετικά αποτελέσματα από τα «σπιρούνια» στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού, η μεγάλη του αντίζηλος έχει αυτή τη στιγμή 463 νίκες!

Η 24η επέτειος του Βενγκέρ από τη μέρα που επισημοποιήθηκε η έναρξη της ιστορικής του συνεργασίας με την Άρσεναλ, ακόμα έχει το πάνω χέρι...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης