«Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται σε επικοινωνία με τον Μπαπέ»!

Το... «ψηστήρι» ξεκίνησε από νωρίς! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Equipe, ο Κίλιαν Μπαπέ δέχεται προσέγγιση από τις Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του επόμενου καλοκαιριού, έχοντας ενημερώσει την Παρί πως διανύει την τελευταία του σεζόν στον γαλλικό σύλλογο! 



«Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται σε επικοινωνία με τον Μπαπέ»!

Από τη μια, η ομάδα που τον έχει κάνει να τη θαυμάζει και να μιλάει με κολακευτικά λόγια για το σύνολο που έχει δημιουργήσει στο «¶νφιλντ» ο Γιούργκεν Κλοπ. Μια αρμάδα που έχει αναδειχθεί σε... πολεμική μηχανή και σκοράρει ακατάπαυστα, με τον Μπαπέ να παραδέχεται την ποιότητα των «κόκκινων» και σε δημόσιες τοποθετήσεις του. 

Από την άλλη, η Ρεάλ του Ζινεντίν Ζιντάν. Αν ο συμπατριώτης του κόουτς συνεχίσει στους «μερένγκες» και τη νέα αγωνιστική περίοδο, τότε ίσως η «βασίλισσα» έχει λίγους πόντους παραπάνω έναντι της Λίβερπουλ για να οδηγήσουν τον Μπαπέ προς την Μαδρίτη. 

Όπως και να 'χει, αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες φαίνεται πως μάχονται για να τον κερδίσουν και βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία μαζί του, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Equipe...

Κώστας Ζάλιαρης