Φινάλε για Σάντσο ή... παιχνίδια της Ντόρτμουντ;

Ο Σόλσκιερ ήλπιζε μέσα στην ημέρα να τελειώσει το θέμα του Σάντσο, όμως, από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ φαίνεται πως είτε θεωρούν πλέον το θέμα λήξαν και κρατούν τον ποδοσφαιριστή ή κάνουν παιχνίδια ώστε ν' αποσπάσουν τελικά το ποσό που αξιώνουν...

Advertisement
Φινάλε για Σάντσο ή... παιχνίδια της Ντόρτμουντ;

Οι Βεστφαλοί φαίνεται να μην ρίχνουν τις απαιτήσεις τους κάτω από τα 120 εκατομμύρια ευρώ, είτε με δόσεις, είτε με μπόνους, είτε με όρους στο συμβόλαιο που θα ήθελαν να υπογραφεί ανάμεσα στις δύο πλευρές για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή στην αγγλική ομάδα. 

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θέλει τον Σάντσο για τα εξτρέμ, ξέρει πως είναι κάτι πολύ δύσκολο λόγω των οικονομικών δυσκολιών που έχουν προκύψει στην υπόθεση και τώρα, ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίκαελ Ζορκ, ανέφερε: «Εμείς κανονίζουμε τα σχέδιά μας για τη νέα σεζόν με τον Σάντσο. Θα παίξει για εμάς. Αυτή είναι και η τελική απόφαση».

Μένει να φανεί αν τελικά στο υπόλοιπο κομμάτι της μεταγραφικής περιόδου υπάρξει κάποια πολύ μεγάλη ανατροπή ή το θέμα κλείνει κάπου εδώ αρνητικά για τους «κόκκινους διαβόλους». 

Κώστας Ζάλιαρης