«Liverpool: Champions after thirty years»! (vid)

Αφιερωματική εκπομπή της COSMOTE TV για την πορεία της Λίβερπουλ από το 1990 μέχρι την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος Αγγλίας! Πρεμιέρα την Παρασκευή 24/7 στις 20.00 στο COSMOTE SPORT 1HD. Aποκλειστική συνέντευξη του πρώην ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Στιβ ΜακΜάναμαν. 



«Liverpool: Champions after thirty years»! (vid)

Στους σταθμούς της τριακονταετούς πορείας των «κόκκινων» από το 1990, που κατέκτησαν τον τίτλο του Αγγλικού Πρωταθλήματος, μέχρι την φετινή τους ανάδειξη σε πρωταθλητές της Premier League θα μας ταξιδέψει η COSMOTE TV, μέσα από την ειδική αφιερωματική εκπομπή «Liverpool: Champions after thirty years». Την εκπομπή παρουσιάζει ο δημοσιογράφος των καναλιών COSMOTE SPORT HD, Χρήστος Σωτηρακόπουλος και θα μεταδοθεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου στις 20.00, στο COSMOTE SPORT 1HD.

Με αφετηρία το 1990, η εκπομπή θα «ρίξει φως» σε ορόσημα της πορείας της Λίβερπουλ, από την αποχώρηση του προπονητή Κένι Νταλγκλίς το 1991 και την προσθήκη στην ομάδα των Σούνες και Έβανς, μέχρι την κατάκτηση του UEFA Champions League το 2005 με προπονητή τον Ράφα Μπενίτεθ και την καθοριστική πρόσληψη του Γιούργκεν Κλoπ στο τιμόνι των «κόκκινων» το 2015.

Στο πλαίσιο της αφιερωματικής εκπομπής, οι συνδρομητές θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστική συνέντευξη του επί 9 χρόνια ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Στιβ ΜακΜάναμαν. Μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV, ο πρώην ποδοσφαιριστής των «κόκκινων» περιγράφει την προσωπική του πορεία στη Λίβερπουλ, υπογραμμίζοντας τον καθοριστικό ρόλο του Γιούργκεν Κλoπ για την εξέλιξη και επιτυχία της ομάδας.

Μέσα από πλούσιο αρχειακό υλικό, οι τηλεθεατές θα «θυμηθούν» δηλώσεις των πρωταγωνιστών κάθε γεγονότος-σταθμού, ενώ θα προβληθούν και συνεντεύξεις Ελλήνων αθλητών, γνωστών για την αγάπη τους στην ομάδα. Ειδικότερα, ο Ολυμπιονίκης κολύμβησης Σπύρος Γιαννιώτης και ο βετεράνος διεθνής του μπάσκετ, Γιώργος Σιγάλας αφηγούνται τις στιγμές των «κόκκινων», που «χαράχτηκαν» περισσότερο στη μνήμη τους.

Τέλος, η εκπομπή θα προβάλει στιγμιότυπα από τη φετινή στέψη της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, καθώς και πρόσφατες δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Γιούργκεν Κλοπ για την 5ετή εμπειρία του στο τιμόνι της ομάδας, αλλά και για τους λόγους που δεν θέλει να τοποθετηθεί άγαλμα, προς τιμήν του, έξω από το στάδιο.