Ο Ζαχά μίλησε για πρώτη φορά για τη φημολογούμενη σχέση του με την κόρη του Μόγιες

Για τις φήμες που του έκανα δύσκολη τη ζωή την περίοδο που αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Γουίλφριντ Ζαχά μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρίο Φέρντιναντ.



Ο Ζαχά μίλησε για πρώτη φορά για τη φημολογούμενη σχέση του με την κόρη του Μόγιες

Ο νυν επιθετικός της Κρίσταλ Πάλας έγινε τον Ιανουάριο του 2013 το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στους «κόκκινους διαβόλους» αλλά δεν κατάφερε ποτέ να πάρει φανέλα βασικού από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Την εποχή εκείνη πολλοί διέδιδαν πως ο παραγκωνισμός του οφείλεται στην ερωτική σχέση που δήθεν είχε συνάψει με την κόρη του νυν τεχνικού της Γουέστ Χαμ…

«Κανείς από την ομάδα δεν μου είχε μιλήσει ποτέ για το θέμα και αποφάσισα να ‘’τουιτάρω’’ για να διαψεύσω τις φήμες. Τότε ήρθαν όλοι και μου έλεγαν πως δεν έπρεπε να το κάνω αυτό…»

«Από τη μεριά μου έπρεπε όμως να ξεκαθαρίσω τα πράγματα με κάποιον τρόπο, ειδικά από τη στιγμή που ο ίδιος ο Μόγιες δεν ήρθε ποτέ να με ρωτήσει για το θέμα. Το αστείο είναι ότι αυτή η συζήτηση κρατά μέχρι σήμερα ενώ εγώ δεν έχω συναντήσει ποτέ την κόρη του…» τα λόγια του.

Γιάννης Τζιουμακλής