Ιγκάλο: «Αν δεχθώ ρατσιστική επίθεση θα φύγω από το γήπεδο»!

Καμία πρόθεση να ανεχθεί ενδεχόμενες ρατσιστικές επιθέσεις στο πρόσωπό του δεν έχει ο Οντιόν Ιγκάλο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως εάν ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν τον προστατεύσει, θα σηκωθεί να φύγει από το γήπεδο!  

Advertisement
Ιγκάλο: «Αν δεχθώ ρατσιστική επίθεση θα φύγω από το γήπεδο»!

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε και αυτός θέση κατά του ρατσισμού, ξεκαθαρίζοντας πως έχει πάρει την απόφασή του εάν πέσει θύμα επίθεσης.

«Εάν συμβεί σε μένα, θα το μεταφέρω στο διαιτητή και θα δω τι θα κάνει. Αν δεν αναλάβει δράση τότε θα φύγω από το γήπεδο. Δεν πρέπει να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε κανέναν, πουθενά.

Σε ένα παιχνίδι στην Κίνα ένας αντίπαλος με χαρακτήρισε με πολύ άσχημα λόγια κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εννοείται πως μετά τη λήξη του παιχνιδιού δεν του έδωσα το χέρι. Ήμουν θυμωμένος, γύρισα κατευθείαν στα αποδυτήρια και το κατήγγειλα στην Ομοσπονδία. Δεν πίεσα καταστάσεις, γιατί δεν είμαι τέτοιος τύπος. Αν συνέβαινε τώρα, θα αντιδρούσα σίγουρα διαφορετικά. Σε κάθε περίπτωση τέτοιου είδους περιστατικά δεν πρέπει να συγχωρούνται σε καμία χώρα», τα λόγια του Νιγηριανού άσου.