Ένας χρόνος από τις μαγικές εικόνες στο Λίβερπουλ για το ευρωπαϊκό (pic & vid)

Τόσες χιλιάδες κόσμος, τέτοια τρέλα, τόσο κόκκινο χρώμα σε όλο το λιμάνι... Οι οπαδοί της Λίβερπουλ είχαν πάρα πολλά χρόνια να κάνουν κάτι τέτοιο και το επανέλαβαν σαν σήμερα πριν από ακριβώς έναν χρόνο, στην μαγική υποδοχή που επιφύλαξαν στον Κλοπ και τους ποδοσφαιριστές του μετά τον ευρωπαϊκό θρίαμβο της Μαδρίτης.  



Ένας χρόνος από τις μαγικές εικόνες στο Λίβερπουλ για το ευρωπαϊκό (pic & vid)

Οι «κόκκινοι», έχοντας καταφέρει να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα και έχοντας αποδείξει πως πλέον είναι ίσως η πιο ισχυρή δύναμη στο αγγλικό ποδόσφαιρο, θριάμβευσαν στο Wanda Metropolitano απέναντι στην Τότεναμ την 1η Ιουνίου κατακτώντας το 6ο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας τους με το τελικό 2-0.

Μια μέρα αργότερα, δηλαδή ακριβώς σαν σήμερα, η κούπα ήταν ανάμεσα στις αποσκευές της ομάδας για το αεροπλάνο και η αποστολή επέστρεψε στη βάση της. Εκεί, σημειώθηκε ένα μεγάλο, ανεπανάληπτο, ιστορικό πάρτι.

Οι εικόνες, είναι πιο δυνατές από κάθε λέξη που θα μπορούσε κανείς να χρησιμοποιήσει. Γι' αυτό και είναι φρόνιμο να τις αφήσουμε να πουν από μόνες τους την ιστορία εκείνης της ημέρας...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης