Η συμφωνία για την επιστροφή των χρημάτων από την Πρέμιερ στα τηλεοπτικά δίκτυα

Ανάμεσα στα υπόλοιπα που έκανε γνωστά η Πρέμιερ Λιγκ αναφορικά με τις ημερομηνίες επανέναρξης του πρωταθλήματος, τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων και τα άδεια γήπεδα, έγινε αναφορά και στην επιστροφή των πολλών εκατομμυρίων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα προς τα δίκτυα που έχουν συνάψει συμφωνία με τη Λίγκα.  



Η συμφωνία για την επιστροφή των χρημάτων από την Πρέμιερ στα τηλεοπτικά δίκτυα

Όπως ανέφερε η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος, θα πρέπει να επιστραφούν σε βάθος χρόνου προς το SkySports και το BT Sport, 340 εκατομμύρια λίρες! Αυτά ορίζονται ως το «πέναλτι» για την αναβολή της Πρέμιερ λόγω της πανδημίας αλλά και λόγω της αναγκαστικής διαμόρφωσης του προγράμματος από τις 17 Ιουνίου και μετά με διαφορετικές ώρες και ημέρες όπου θα πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια.

«Αν τα ματς τελικά δεν διεξαχθούν, τότε όλο αυτό το ποσό θα πρέπει να επιστραφεί μέσα στον Ιούλιο» ανέφερε η ανακοίνωση και αυτό είναι κάτι που παρουσιάζεται ως «κλειδί», αφού τώρα η Πρέμιερ έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί τις δόσεις και το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα διαθέτει τα χρήματα...

Κώστας Ζάλιαρης