«Μόνο τα μεγάλα ματς σε ουδέτερη έδρα»!

Η Αστυνομία φέρεται να έχει ενημερώσει τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ πως μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή των αναμετρήσεων που απομένουν στο γήπεδο της κάθε ομάδας και να υπάρξει έλεγχος για την ομαλή κυκλοφορία στους γύρω δρόμους, ωστόσο, ίσως θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα για να γίνουν μονάχα τα ντέρμπι σε ουδέτερη έδρα! 

Advertisement
«Μόνο τα μεγάλα ματς σε ουδέτερη έδρα»!

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail, τα 20 κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ φέρονται να άκουσαν πως μπορούν να κάνουν όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια για την ολοκλήρωσης της φετινής... ταλαιπωρημένης σεζόν, στα γήπεδά τους, εκτός από τα μεγάλα ντέρμπι. 

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω βρετανικό Μέσο, η Αστυνομία έχει διαμηνύσει πως αν καλυφθούν από τις ομάδες όλα τα έξοδα και υπάρξουν και οι απαραίτητοι stewards για ν' αποφευχθεί ο συνωστισμός στους γύρω δρόμους, τότε όλα μπορούν να κυλήσουν ομαλά. 

Ωστόσο, μπήκε ένας αστερίσκος όσον αφορά τα ντέρμπι και τα τεράστιας σημασίας παιχνίδια - τέτοια υπάρχουν και στην ουρά της βαθμολογίας - όπου εκεί ίσως να είναι πιο δύσκολο ν' απομακρυνθεί ο κόσμος έξω από το γήπεδο. Σ' αυτές τις περιπτώσεις προτάθηκε η ουδέτερη έδρα...

Κώστας Ζάλιαρης