Συνελήφθη για… οπλοκατοχή η σύζυγος του Κολάσινατς!

Μπλεξίματα με το νόμο είχε η σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, Σιντ Κολάσινατς, η οποία συνελήφθη σε αεροδρόμιο του Λονδίνου επειδή είχε στην κατοχή της πιστόλι αναισθητοποίησης!  

Advertisement
Συνελήφθη για… οπλοκατοχή η σύζυγος του Κολάσινατς!

Η πανέμορφη Μπέλα βρισκόταν στη Γερμανία, μετά την επίθεση που είχε δεχτεί ο άντρας της και ο Μεσούτ Εζίλ, όπου της χορηγήθηκε άδεια να έχει μαζί της τίζερ.

Έλα που όμως αυτή η άδεια δεν είχε ισχύ στη Βρετανία και έτσι όταν της έγινε ο έλεγχος και διαπιστώθηκε ότι έφερε μαζί της το όπλο, οι αστυνομικές αρχές του αεροδρομίου τη συνέλαβαν.

Σε τέτοιες περιπτώσεις οι Βρετανοί είναι αυστηροί και η ποινή φτάνει έως και 6 μήνες φυλάκιση, όμως η Μπέλα κατάφερε να βγει με περιοριστικούς όρους.

Εκπρόσωπος της οικογένειας του Κολάσινατς ανέφερε για το συμβάν πως: «Έγινε απλά μια παρεξήγηση. Το πιστόλι ηλεκτρισμού βρισκόταν ακόμη στη συσκευασία και δεν είχε μπαταρίες. Η Μπέλα απέδειξε ότι είχε στείλει email στους ανθρώπους του αεροδρομίου για να βεβαιωθεί ότι μπορεί να το πάρει μαζί της. Δυστυχώς βρισκόταν ήδη σε πτήση όταν της απάντησαν ότι απαγορεύεται».