Μετά το ξύλο, τον διώχνει από την ομάδα!

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τη Σουίντον ο Λίον Κλαρκ, μετά το επεισόδιο που είχε με τον Πάολο Ντι Κάνιο. Ο Ιταλός τεχνικός δεν είναι διατεθειμένος να κρατήσει στην ομάδα τον 26χρονο επιθετικό, ο οποίος πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε 4 αγώνες.



Μετά το ξύλο, τον διώχνει από την ομάδα!

Οι δύο άντρες ήρθαν στα χέρια μετά το τέλος του αγώνα με τη Σαουθάμπτον, για το Λιγκ Καπ, με τον Ιταλό προπονητή να βάζει …με το ζόρι στα αποδυτήρια τον 26χρονο στράικερ. (διαβάστε εδώ αναλυτικά το …πολεμικό ρεπορτάζ από το «Κάουντι Γκράουντ»).

Η καριέρα του Λίον Κλαρκ στη Σουίντον αναμένεται, σύντομα, να τελειώσει. Ο Άγγλος επιθετικός αποκτήθηκε, μόλις, τον Αύγουστο, ωστόσο, το επεισόδιο που είχε με τον προπονητή του τον κάνει ανεπιθύμητο στο σύλλογο της League Two.

«Εδώ είμαστε όλοι επαγγελματίες και ο Κλαρκ δεν θέλει να είναι. Εδώ δουλεύουμε σκληρά, αυτός δεν το κάνει. Είναι τεμπέλης», πρόλαβε να δηλώσει ο Πάολο Ντι Κάνιο πριν σταματήσει, αφού δεν ήθελε να μιλήσει «για έναν παίκτη που είναι ήδη εκτός ομάδας». Μάλιστα, ο Ιταλός προπονητής τόνισε ότι «ακόμη και το γεγονός ότι ο Κλαρκ έχει συμβόλαιο με την ομάδα», δεν πρόκειται να αγωνιστεί ποτέ ξανά.

Και το καλύτερο, το άφησε για το τέλος ο Πάολο Ντι Κάνιο: «Ακόμη και αν ήταν ο Μέσι δεν πρόκειται να έπαιζε ξανά, μετά από ένα τέτοιο περιστατικό».