Πρέμιερ Λιγκ: Από τέλη Μαΐου ξανά ομαδικές προπονήσεις

Οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ έλαβαν επιστολή από τη διοργανώτρια αρχή για τα σταδιακά βήματα που θα πρέπει ν' ακολουθήσουν μέχρι την επανέναρξη της σεζόν μετά το πέρασμα του κορονοϊού! Προπονήσεις στο γήπεδο από τέλη Μαΐου, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα το καλοκαίρι...  

Advertisement
Πρέμιερ Λιγκ: Από τέλη Μαΐου ξανά ομαδικές προπονήσεις

Σύμφωνα με τη Daily Mail, τα 20 κλαμπ του κορυφαίου πρωταθλήματος έλαβαν e-mail από την Πρέμιερ Λιγκ για όσα θα πρέπει να γνωρίζουν για το προσεχές διάστημα στο πλαίσιο του προγραμματισμού της επανέναρξης της σεζόν 2019-2020 που χτυπήθηκε από τον Covid-19.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ενημέρωση που έλαβαν οι ομάδες, τουλάχιστον μέχρι τις 4 Μαΐου οι προπονήσεις και τα προγράμματα γυμναστικής θα συνεχιστούν από το σπίτι για όλους...

Σταδιακά και μέχρι τα τέλη του Μαΐου θα μπορούν όλοι πλέον να προπονηθούν κανονικά κι όχι με αποστάσεις σε ειδικά γκρουπ όπως θα ξεκινήσουν σιγά – σιγά μετά το πρώτο 5ήμερο του Μάη.

Επιπλέον, δόθηκε εντολή να μην υπάρξει έξοδος από τη χώρα μέσα στο καλοκαίρι, ενώ, θα πρέπει άπαντες να είναι έτοιμοι να βρεθούν στο γήπεδο ακόμα και εντός 48 ωρών από τη στιγμή που θα λάβουν το ok από τη διοργανώτρια αρχή για να ξαναπαίξουν.

Κώστας Ζάλιαρης