Το... μάζεψε για Πρέμιερ Λιγκ, Λίβερπουλ και τίτλο η αντιπρόεδρος της Γουέστ Χαμ – Πρόθεση της Πρέμιερ Λιγκ για ματς τον Ιούλιο

Μια εντελώς διαφορετική στάση από την αρχική της κρατά πλέον η αντιπρόεδρος της Γουέστ Χαμ, Κάρεν Μπράντι, η οποία από εκεί που ζητούσε την ακύρωση της σεζόν δήλωσε πως πρέπει να υπάρξει επιστροφή στα γήπεδα και πως ο τίτλος ανήκει δικαιωματικά στην Λίβερπουλ. «Προδίδει» και την προδιάθεση των υπόλοιπων συλλόγων, που κόντρα στις φήμες δείχνουν να θέλουν να παίξουν ματς ακόμη και τον Ιούλιο για να βγει το πρόγραμμα.



Το... μάζεψε για Πρέμιερ Λιγκ, Λίβερπουλ και τίτλο η αντιπρόεδρος της Γουέστ Χαμ – Πρόθεση της Πρέμιερ Λιγκ για ματς τον Ιούλιο

Η αντιπρόεδρος των «σφυριών» είχε πει πως η αγωνιστική περίοδος δεν πρέπει να μετρήσει, για να δεχθεί σκληρή κριτική ακόμη και από οπαδούς του συλλόγου πως βάζει πάνω από όλα το συμφέρον αυτής και της ομάδας (σ.σ. η κριτική από τους οπαδούς αφορά στο ότι βρήκε μια ευκαιρία να αποφύγει τις ευθύνες της διοίκησης) μιας και η παραμονή μόνο βέβαιη δεν πρέπει να θεωρείται αγωνιστικά.

Ωστόσο, σε νέα στήλη της στην «Sun», τόνισε πως η σεζόν πρέπει να γίνει για να υπάρξει ένα τέλος σε αυτό, χρίζοντας πρωταθλήτρια και την Λίβερπουλ.

Αναλυτικά:

«Είναι παράδοξο να μην υπάρχουν αγώνες σε μια εποχή που το ποδόσφαιρο θα μπορούσε να αποτελεί παρηγοριά, αν και αυτό είναι το σωστό μιας και η υγεία των ανθρώπων είναι η προτεραιότητά μας. Αυτό που γίνεται δεν το έχουμε ξανά βιώσει ούτε στην πατρίδα μας ούτε παγκοσμίως και το ποδόσφαιρο δεν είναι αναγκαιότητα όπως το φαγητό ή το σύστημα υγείας.

Αλλά για εκατομμύρια ανθρώπων η απώλεια της μπάλας είναι πολύ σχετική. Οπότε πρέπει να επαναφέρουμε την δράση το συντομότερο δυνατό. Πρέπει να κριθεί και η Πρέμιερ Λιγκ, όχι φυσικά ο τίτλος ο οποίος ανήκει στην Λίβερπουλ. Αλλά ούτε στην Πρέμιερ Λιγκ ούτε στις κατηγορίες της EFL τελείωσαν όλα τα ματς. Υπάρχει και το Κύπελλο Αγγλίας, ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σχεδόν τα πάντα για να παιχτούν ακόμα.

Η συνάντηση της Πρέμιερ Λιγκ είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή και κύριο θέμα της κουβέντας μας θα είναι το πότε μπορούν να ξανά παιχτούν παιχνίδια. Στην προηγούμενη συνάντησή μας είχαμε συμφωνήσει να τελειώνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Και θα παίξουμε και τον Ιούλιο αν χρειαστεί για να τελειώσει η σεζόν.

Αυτό είναι το πλάνο και αυτό θέλουμε να κάνουμε».

Γιώργος Σιάφας