Τίμιος Γουίλιαν, θα παίξει για την Τσέλσι και με ληγμένο συμβόλαιο!

Πιστός στην ομάδα που του πρόσφερε πολλά κι ας μην έχουν συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο θα παραμείνει ο Γουίλιαν, που δηλώνει ότι θα συνεχίσει να παίζει για την ομάδα μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν ακόμα κι αν λόγω της αναβολής θα έχει μείνει δίχως έγγραφη συμφωνία!  

Advertisement
Τίμιος Γουίλιαν, θα παίξει για την Τσέλσι και με ληγμένο συμβόλαιο!

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ στο μοναδικό που κολλάει είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα ήθελε να του προσφέρει ο λονδρέζικος σύλλογος, αφού το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα.

Έχει ξεκαθαρίσει πως θα ήθελε τριετές συμφωνητικό κι όχι διετές που του προσφέρεται, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να μην έχουν καταφέρει να δώσουν τα χέρια.

Πάντως, δηλώνει ότι παρά το γεγονός πως τον Ιούνιο θα ολοκληρωθεί και τυπικά η συνεργασία του με το κλαμπ, αν η σεζόν... τραβήξει περισσότερο μέσα στο καλοκαίρι λόγω της αναβολής που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός, θα παίξει κανονικά όλα τα ματς, δίχως να φύγει!

«Ακόμα κι αν θα έχει λήξει το συμβόλαιό μου, δεν θα έχω πρόβλημα να παίξω μέχρι το τέλος γιατί θέλω να τιμήσω τον σύλλογο που μου έχει προσφέρει τόσα πολλά και θέλω να είμαι τίμιος...» ανέφερε! 

Κώστας Ζάλιαρης