Πάνε για τέλη Ιουνίου οι τελικοί Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ!

Εκτός από την αναβολή του Euro 2020 για την επόμενη χρονιά, η UEFA φαίνεται πως αποφάσισε και για το μέλλον των Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, οι τελικοί των δύο διοργανώσεων θα γίνουν στα τέλη Ιουνίου!  

Advertisement
Πάνε για τέλη Ιουνίου οι τελικοί Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ!

Συγκεκριμένα, η «Marca» επικαλούμενη αποκλειστικές της πληροφορίες αναφέρει ότι η διοργανώτρια Αρχή αποφάσισε οι τελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ να διεξαχθούν στα τέλη του Ιουνίου, το πιθανότερο 26 και 27 του μήνα.

Βέβαια αυτό για να ισχύει θα πρέπει οι διοργανώσεις να ξεκινήσουν τέλη Απριλίου, το πολύ αρχές Μαΐου, μια και μην ξεχνάμε ότι αμφότερες βρίσκονται στη φάση των «16». Μάλιστα, υπάρχει και η πληροφόρηση από πολωνικά Μέσα, που επικοινώνησαν με ανθρώπους της UEFA, ότι δεν αποκλείεται να δούμε και αγώνες τα ... σαββατοκύριακα προκειμένου οι αρμόδιες αρχές να φέρουν εις πέρας με επιτυχία το πλάνο τους.

Αυτές μέχρι στιγμής είναι οι πληροφορίες, μένει να επιβεβαιωθεί από την επίσημη ανακοίνωση της UEFA, που περιμένουμε εντός της ημέρας.