Κορωνοϊός: Απαράδεκτη η στάση των αρμόδιων για τον Ογκμπόνα

Απαράδεκτη ήταν η αντιμετώπιση της Αγγλίας και της Πρέμιερ Λιγκ στο θέμα του κορωνοϊού σύμφωνα με τον Άντζελο Ογκμπόνα.



Κορωνοϊός: Απαράδεκτη η στάση των αρμόδιων για τον Ογκμπόνα

Ο αμυντικός της Γουέστ Χαμ εμφανίστηκε πολύ δυσαρεστημένος για τον χρόνο που πήρε στις αρμόδιες Αρχές να αναβληθεί το πρωτάθλημα, έχοντας στον νου του και όσα περνάνε οι συμπατριώτες του πίσω στην πατρίδα του.

Μάλιστα ο Ογκμπόνα επικέντρωσε την κριτική του στο γεγονός ότι τα «σφυριά» αντιμετώπισαν κανονικά την Άρσεναλ παρά το γεγονός ότι προερχόταν από το ματς με τον Ολυμπιακό και είχε προηγηθεί και η ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Είναι εντελώς απαράδεκτη η αντιμετώπιση και το γεγονός ότι παίξαμε κανονικά με την Άρσεναλ. Έπαιξαν κόντρα στον Ολυμπιακό και ο ιδιοκτήτης τους είχε ήδη προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Είναι σαν να περιμένουν να πεθάνει κάποιος πρώτα και μετά να πάρουν αποφάσεις. Δεν είναι ποδοσφαιρικό το θέμα, είναι και θέμα νοοτροπίας της κάθε χώρας.

Δεν έχουν καταλάβει το ρίσκο που υπάρχει όσο κυκλοφορεί ο ιός και πως μπορεί να μεταδοθεί μέσα σε δευτερόλεπτα εάν δεν είσαι προσεκτικός. Δεν μου έχουν κάνει ακόμα τεστ για να δουν αν είμαι θετικός ή αρνητικός και αυτό τα λέει όλα», σχολίασε ο Ογκμπόνα.