Τέλος στο αήττητο της Λίβερπουλ, θρίαμβος για τη Γουότφορντ!

Σε ένα ματς που η Λίβερπουλ δεν εμφανίστηκε ποτέ, η Γουότφορντ επικράτησε με σκορ 3-0 και καπάρωσε τεράστιας σημασίας «τρίποντο» για τη μάχη της παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ! Δύο γκολ ο Σαρ (54’-60’) και ένα ο Ντίνι (72’) για τις «σφήκες», τέλος στο αήττητο σερί των 44 παιχνιδιών για τους «reds»!



Τέλος στο αήττητο της Λίβερπουλ, θρίαμβος για τη Γουότφορντ!

Η 19η συνεχόμενη νίκη που σήμαινε ρεκόρ δεν ήρθε ποτέ για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία παραμένει έπειτα από 28 αγωνιστικές στο +22 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, πραγματοποιώντας ωστόσο τη χειρότερή της εμφάνιση στη φετινή σεζόν.

Για τους γηπεδούχους, το σημερινό αποτέλεσμα μπορεί να αποδειχθεί κομβικής σημασίας για το στόχο της αποφυγής του υποβιβασμού στην Τσάμπιονσιπ, αφού το συγκρότημα του Νάιτζελ Πίρσον βρίσκεται πλέον εκτός επικίνδυνης ζώνης παρά το γεγονός ότι ισοβαθμεί στους 27 βαθμούς με την 18η Μπόρνμουθ.

Το ματς

Η αναμέτρηση δεν μας άφησε ιδιαίτερες συγκινήσεις στο πρώτο ημίχρονο και η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε από τον άτυχο της βραδιάς. Ο Ντεολοφέου έγινε κάτοχος της μπάλας στο 10ο λεπτό και επιχείρησε σουτ κόβοντας μέσα στην περιοχή χωρίς να βρει στόχο.

Στο 32ο λεπτό ωστόσο ο Ισπανός άσος σωριάστηκε στο έδαφος ύστερα από μονομαχία με τον Φαν Ντάικ και από το ριπλέι της φάσης διακρίνει κανείς πως η ζημιά είναι μεγάλη. Ο 25χρονος άσος αντικαταστάθηκε πέντε λεπτά αργότερα, αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο και φιάλες οξυγόνου…

Η χαμένη διπλή ευκαιρία του Τρόι Ντίνι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων αποτέλεσε την μοναδική στιγμή που σπαταλήθηκε από τους γηπεδούχους, αφού με την έναρξη τους δευτέρου μέρους συνέβησαν… πράματα και θάματα!

Το 1-0 προέκυψε από μια φάση που δεν «μύριζε» γκολ. Ο Ντουκουρέ έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή ύστερα από την εκτέλεση ενός πλαγίου και γύρισε στον Σαρ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ με κοντινή προβολή…

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο ίδιος παίκτης αξιοποίησε την πανέξυπνη μεταβίβαση του Ντίνι και πλάσαρε με ψυχραιμία για το 2-0 ενώ στο 72ο λεπτό ο Τρόι Ντίνι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη βραδιά!

Η μόνη αντίδραση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 66ο λεπτό με τον νεοεισελθόντα Λαλάνα να σημαδεύει με ωραίο σουτ του δοκάρι του Φόστερ ενώ ο Σαρ είχε την ευκαιρία να «γράψει» το 4-0 στο 82ο λεπτό πετυχαίνοντας χατ-τρικ αλλά το πλασέ που επιχείρησε από θέση τετ-α-τετ κατέληξε άουτ…

Τα στιγμιότυπα

Οι συνθέσεις

Γουότφορντ (4-2-3-1): Φόστερ- Φεμενία, Καμπασέλε, Κάθκαρτ, Μασίνα- Καπού, Χιουζ- Σαρ (82’ Πουσέτο), Ντουκουρέ (89’ Τσαλομπά), Ντεουλοφέου (37’ Περέιρα)- Ντίνι

Λίβερπουλ (4-3-3): Άλισον- Αλεξάντερ-Άρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον- Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ (61’ Λαλάνα), Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (65’ Οριγκί)- Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο (79’ Μιναμίνο)

Σκόρερς

54, 60’ Σαρ, 72’ Ντίνι

Διαιτητής

Μάικλ Όλιβερ

Γήπεδο

Βίκαρεϊτζ Ρόουντ

Γιάννης Τζιουμακλής