Επικός Μουρίνιο: Πρώτα γελάει με το VAR και μετά... πετάγεται έξαλλος να ζητήσει αποβολή! (vid)

Μοναδικός, Ζοσέ Μουρίνιο! Ο Πορτογάλος κόουτς έκανε πάλι... σόου στον πάγκο της Τότεναμ στη νίκη (2-0) επί της Μάντσεστερ Σίτι, στη φάση από την οποία εξετάστηκε το ενδεχόμενο για δεύτερο πέναλτι μετά από αυτό που έσωσε ο Γιορίς σε εκτέλεση του Γκουντογκάν. Πρώτα γέλασε ειρωνικά κι έπειτα πετάχτηκε να ζητήσει έξαλλα αποβολή του Στέρλινγκ για «θέατρο»!  



Επικός Μουρίνιο: Πρώτα γελάει με το VAR και μετά... πετάγεται έξαλλος να ζητήσει αποβολή! (vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τό 'ζησε ξανά και ήταν απολαυστικός.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ στο Tottenham Hotspur Stadium με πέναλτι που τελικά υποδείχθηκε... αρκετά δευτερόλεπτα αργότερα όταν σταμάτησε η ροή του παιχνιδιού και ο ρέφερι άκουσε τη συμβουλή του VAR.

Ο Γκουντογκάν είδε τον Γιορίς να του λέει «όχι» και στη συνέχεια ο Γάλλος τερματοφύλακας πέφτει στα πόδια του Στέρλινγκ που έτρεξε για το «ριμπάουντ». Νέος έλεγχος από το VAR για δεύτερο πέναλτι και ειρωνικά γέλια του Μουρίνιο και του βοηθού του.

Μόλις στη γιγαντοοθόνη του γηπέδου ανάβει το «No penalty» και ο συνεργάτης του Ζοσέ θυμάται ότι ο Άγγλος επιθετικός της Σίτι έχει ήδη κάρτα, πετάγονται μαζί προς τον τέταρτο και ζητούν δεύτερη κάρτα και αποβολή!

The Muppet Show... Πόσο απολαυστικοί!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης