Φως στην άκρη του τούνελ για τη Νιούκαστλ!

Με δύο πολύ δυναμικές οικονομικά πλευρές, φέρεται να συζητά ο ιδιοκτήτης της Νιούκαστλ, Μάικ Άσλεϊ, για να παραχωρήσει τις μετοχές της Νιούκαστλ! Επανέρχεται η Αμαντά Στέιβλι μετά την αποτυχημένη προσπάθεια το 2017, συμμετέχει και ο Σαουδάραβας Πρίγκηπας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν!  

Advertisement
Φως στην άκρη του τούνελ για τη Νιούκαστλ!

Σύμφωνα με την Daily Mail, η εταιρεία Public Investment Fund είναι αυτή που προπορεύεται αυτή τη στιγμή για την αγοραπωλησία της ομάδας του Tyneside έναντι 340 εκατομμυρίων λιρών.

Η Αμάντα Στέιβλι είχε προσπαθήσει να πάρει τον σύλλογο και το 2017, όμως, οι επαφές με τον Μάικ Άσλεϊ εκείνη την εποχή οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο. Πλέον, η επιχειρηματίας επανέρχεται στο προσκήνιο και φέρεται να έχει τη στήριξη των Βρετανών δισεκατομμυριούχων, Σάιμον και Ντέιβιντ Ρούμπεν.

Μάλιστα, στο κονσόρτιουμ που ευελπιστεί με τη νέα εβδομάδα να ολοκληρώσει την υπόθεση και να περάσει η Νιούκαστλ σε νέα εποχή, φέρεται να συμμετέχει και ο Σαουδάρας Πρίγκηπας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν...

Η δεύτερη ενδιαφερόμενη πλευρά που φέρεται να έχει ασχοληθεί με τις μετοχές της Νιούκαστλ και να το έχει επικοινωνήσει στο μεγάλο αφεντικό της ομάδας δεν έχει γίνει γνωστή...

Κώστας Ζάλιαρης