Σόλσκιερ: «Θέλω χρόνο, ο Κλοπ πήρε μια 4ετία»!

Η θέση του έχει αρχίσει να δυσκολεύει. Θέλωντας και μη, λοιπόν, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αναφέρθηκε στην κακή εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο χρόνο που χρειάζεται μέχρι να υλοποιήσει το πλάνο που έχει στο μυαλό του. Θέλει, όμως, χρόνο, όπως αυτόν που πήρε από τη Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ και όλοι ξέρουμε τα αποτελέσματα!  

Advertisement
Σόλσκιερ: «Θέλω χρόνο, ο Κλοπ πήρε μια 4ετία»!

«Έχουμε έναν δικό μας τρόπο να κάνουμε τα πράγματα. Μπορείτε να δείτε και από άλλες ομάδες ότι, ακολουθώντας τον τρόπο τους, πήγαν καλά. Ο Κλοπ, για παράδειγμα, έχτιζε τέσσερα χρόνια την ομάδα και πλέον τα πηγαίνουν εξαιρετικά.

Το έχω πει τόσες φορές. Το χτίσιμο της ομάδας δεν μπορεί να γίνει γρήγορα. Όσον αφορά τις μεταγραφές, όχι δεν πρόκειται να γίνουν 8 ή 10 προσθήκες! Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι δύσκολη, οπότε κοιτάμε μπροστά – εκείνη του καλοκαιριού. Σαφώς, όμως, προσπαθούμε και τώρα να κάνουμε κάποια κίνηση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός τεχνικός, ο οποίος συνεχίζει να πιστεύει στο αρχικό πλάνο που είχε στο μυαλό του όταν πρωτοανέλαβε την ομάδα:

«Θεωρώ ότι όταν ξεκινάς κάτι πρέπει να «κολλήσεις» σε αυτό. Δεν πρόκειται να αλλάξω το πλάνο που ακολουθήσαμε τους προηγούμενες έξι, οκτώ, εννιά ή δέκα μήπως και ξαφνικά να αρχίσω να πιστεύω σε κάποιο άλλο πλάνο.

Θα παραμείνει κολλημένος σε αυτό το πλάνο που είχα και έκανε την ομάδα να με εμπιστευτεί. Ελπίζω σε βάθος χρόνου να αποδειχτεί καλό. Οι συζητήσεις μου με τη διοίκηση είναι καλές».