«Μύλος» με Πιόντεκ και Τότεναμ!

Ένα μεγάλο μπάχαλο επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την προσπάθεια της Τότεναμ ν' αποκτήσει τον Κριστόφ Πιόντεκ από τη Μίλαν! Από τη μια, οι Ιταλοί και ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο γράφουν ότι δεν υφίσταται καμία συμφωνία, από την άλλη οι Άγγλοι τονίζουν πως έχουν προγραμματιστεί ακόμα και τα ιατρικά τεστ στο Λονδίνο μετά από deal το οποίο πέτυχαν τα «σπιρούνια»! 



«Μύλος» με Πιόντεκ και Τότεναμ!

Ο Πολωνός στράικερ φαντάζει ιδανικός για τον Ζοσέ Μουρίνιο για το προσεχές διάστημα που θα λείπει ο Χάρι Κέιν λόγω τραυματισμού, αλλά και για τη γραμμή κρούσης της ομάδας τα επόμενα χρόνια. 

Προς το παρόν, πάντως, επικρατεί ένα μεγάλο... μπάχαλο με την περίπτωσή του! Από τη μια, οι Άγγλοι και πιο συγκεκριμένα η Sun, κάνει λόγο για συμφωνία που έφτασε στα 28 + 5 εκατομμύρια ευρώ για τον Πιόντεκ, ο οποίος θα μπει άμεσα στο αεροπλάνο γνωρίζοντας πως έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες 48 ώρες τα ιατρικά τεστ προτού υπογράψει. 

Από την άλλη, το SkySport Italia και ο ειδήμων σε μεταγραφικά ζητήματα, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία, απορρίφθηκε η πρόταση για δανεισμό και απορρίφθηκε και η επαναφορά της Τότεναμ που συμπεριέλαβε τους Φόιτ και Γουανιάμα σε νέα προσφορά με ανταλλάγματα...

Κώστας Ζάλιαρης