Θέλει να μείνει και το… παλεύει ο Γκουαρντιόλα!

Όχι μόνο δεν σκέφτεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά παραδέχτηκε ότι θα βάλει τα δυνατά του για να κερδίσει νέο συμβόλαιο! Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν ξεκάθαρος για τις προθέσεις του…  



Θέλει να μείνει και το… παλεύει ο Γκουαρντιόλα!

Σε μια περίοδο που οι φήμες ότι θα ψαχτεί για αλλού στο τέλος της σεζόν, δίνουν και παίρνουν, ο προπονητής των «πολιτών» άφησε να εννοηθεί ότι στόχος του είναι να μείνει στη Σίτι και μετά το 2021, όταν και λήγει το υπάρχον συμβόλαιό του.

«Νομίζω ότι αυτή είναι η τέταρτη σεζόν μου. Η επόμενη θα είναι η πέμπτη. Προσπαθώ για να μείνω εδώ. Πέρασε πολύς καιρός. Έχω απαντήσει στην ίδια ερώτηση πολλές φορές. Περνάω απίστευτα καλά εδώ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Καταλανός τεχνικός και συνέχισε:

«Θα πρέπει να δω εάν αξίζω νέο συμβόλαιο. Το επίπεδο έχει ανέβει πολύ και οι προσδοκίες είναι ψηλότερες από ποτέ. Θα πρέπει να δούμε εάν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτές. Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα.

Προς το παρόν κάνουμε ένα διάλλειμα για να είμαστε με τις οικογένειές μας και μετά θα προετοιμαστούμε για το ματς με τη Γουλβς. Θα έχουμε χρόνο να σκεφτούμε για το συμβόλαιό μου στο μέλλον».