«Υπηρεσιακό» 0-0 και τώρα ολοταχώς για τη νέα εποχή

Στο 0-0 έμειναν Έβερτον και Άρσεναλ, οι οποίες αποχαιρέτησαν τους υπηρεσιακούς τους προπονητές Ντάνκαν Φέργκιουσον και Φρέντι Λιούνμπεργκ πριν μπουν στη νέα εποχή με τους Κάρλο Αντσελότι και Μικαέλ Αρτέτα στους πάγκους τους.



«Υπηρεσιακό» 0-0 και τώρα ολοταχώς για τη νέα εποχή

Υπό το βλέμμα των νέων τους προπονητών, οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές, με το πρώτο ειδικά ημίχρονο να είναι τραγικό από όλες τις απόψεις. Δεν παρακολουθούσες τίποτα περισσότερο από δυνατές μονομαχίες στα προσωπικά μαρκαρίσματα, με τις ευκαιρίες να μην έρχονται ούτε κατά διάνοια μπροστά από τις δύο εστίες.

Μετά την επιστροφή από τα αποδυτήρια η εικόνα παρέμενε η ίδια, με τον κόσμο να αρχίζει σιγά-σιγά να εκφράζει την δυσαρέσκειά του για το θέαμα που δεν έβλεπε. Πάλι καλά, που λέει ο λόγος, που ήρθαν και δύο περιπτώσεις στις οποίες ζητήθηκε πέναλτι και ξεσηκώθηκε λίγο η εξέδρα, η οποία γενικά δεν θα θυμάται τίποτα περισσότερο από την εικόνα του Φέργκιουσον να πανηγυρίζει για ακόμη ένα αήττητο αποτέλεσμα στο σύντομο αυτό πέρασμά του από τον πάγκο των «ζαχαρωτών». Στην μία περίπτωση, πάντως, οι «κανονιέρηδες» μάλλον απέφυγαν τα χειρότερα...

Στην άλλη πλευρά, χαρούμενος για την εμπειρία του φάνηκε και ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, που χαιρέτησε με χαμόγελο τους ταξιδιώτες οπαδούς μετά το τέλος του ματς.

Γιώργος Σιάφας