Ανακοινώθηκε στην Έβερτον ο Αντσελότι!

Προπονητής της Έβερτον με κάθε επισημότητα είναι ο Κάρλο Αντσελότι, που υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν 2023-24.



Ανακοινώθηκε στην Έβερτον ο Αντσελότι!

Μετά την απόλυσή του από τη Νάπολι, ο πολύπειρος Ιταλός προπονητής βρέθηκε σε συζητήσεις με τους ανθρώπους των «ζαχαρωτών» οι οποίοι τον έπεισαν να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μάρκο Σίλβα και να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ μετά την θητεία του στην Τσέλσι.

Όσον αφορά το σαββατιάτικο παιχνίδι της νέας του ομάδας κόντρα στην Άρσεναλ στο «Γκούντισον Παρκ», θα το παρακολουθήσει από κοντά από τα επίσημα, έχοντας έτσι την ευκαιρία να γνωριστεί με τον κόσμο της ομάδας. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει την πρώτη του συνάντηση με τους νέους ποδοσφαιριστές του την Κυριακή.

Τέλος, αναφορικά με το ντεμπούτο του, αυτό θα γίνει την Boxing Day (26/12) απέναντι στην Μπέρνλι -εντός έδρας.

«Η Έβερτον είναι ένας σύλλογος με πλούσια ιστορία και πολύ παθιασμένη βάση οπαδών. Από την πλευρά της διοίκησης και του προέδρου υπάρχουν σαφείς βλέψεις για επιτυχία και τρόπαια. Προφανώς και αυτά είναι κίνητρα για έναν προπονητή και είμαι ενθουσιασμένος που θα μπορέσω να δουλέψω εδώ για να κάνουμε τις βλέψεις πραγματικότητα.

Είδα τις εμφανίσεις των τελευταίων δύο εβδομάδων και κατάλαβα ότι οι παίκτες είναι ικανοί για πολλά πράγματα. Η δουλειά που έκανε ο Ντάνκαν ήταν εξαιρετική και του αξίζουν συγχαρητήρια. Τα χαρακτηριστικά του, όπως η πειθαρχία και η οργάνωση, είναι βασικά συστατικά στο ποδόσφαιρο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα τον έχω στο επιτελείο μου», σχολίασε μετά τις υπογραφές.

Γιώργος Σιάφας