Μουρίνιο: «Ζήτησα πολλές φορές συγγνώμη από τον Ντάιερ»!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέφερε πως ήθελε ν' απολογηθεί στον Έρικ Ντάιερ για την αλλαγή που έκανε από το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ήταν για το καλό της ομάδας και πως η επιλογή ήταν ανάμεσα σ' εκείνον και τον Γουίνκς...  



Μουρίνιο: «Ζήτησα πολλές φορές συγγνώμη από τον Ντάιερ»!

Η Τότεναμ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από την ελληνική ομάδα στο πρώτο ημίχρονο της μεταξύ τους αναμέτρησης το βράδυ της Τρίτης και ο Ζοσέ Μουρίνιο κάπως έπρεπε να ταράξει τα νερά και ν' αλλάξει πράγματα προκειμένου να έρθει η ανατροπή και η νίκη – πρόκριση.

Έτσι, στο ημίωρο έβγαλε τον Ντάιερ και πέρασε στο ματς τον Έρικσεν, με την ιστορία πλέον να είναι γνωστή. Μείωση του σκορ πριν την ανάπαυλα, άμεση ισοφάριση στο δεύτερο μέρος και ολοκληρωτικό come-back για το 4-2.

«Το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να πω είναι αυτό που έλεγα συνεχώς και στ' αποδυτήρια στον Έρικ Ντάιερ. Απολογούμαι για την αλλαγή που έκανα. Ξέρω ότι δεν είναι ποτέ ωραίο για έναν ποδοσφαιριστή να γίνεται αλλαγή σε τέτοιο χρονικό σημείο. Δεν ήταν ότι δεν έπαιζε καλά, απλά η επιλογή μου ήταν ανάμεσα σ' εκείνον και τον Γουίνκς γιατί ήθελα έναν παίκτη να συνεργαστεί με τον Ντέλε Άλι σε χώρους και έτσι στα χαφ ήθελα ν' αφήσω μόνο έναν» είπε ο Ζοσέ.

Κώστας Ζάλιαρης