Αποδοκιμάστηκε ο Γκόμες, τον υπερασπίστηκε ο Στέρλινγκ!

Ο Τζο Γκόμες έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών από τους Άγγλους οπαδούς στο «Γουέμπλεϊ» για τον καυγά του με τον Στέρλινγκ, με τον τελευταίο να τον υπερασπίζεται δημόσια! «Κανείς παίκτης που φοράει το αγγλικό εθνόσημο δεν αξίζει να δέχεται αποδοκιμασίες» είπε ο Σάουθγκεϊτ μετά το 7-0 επί του Μαυροβουνίου. 



Αποδοκιμάστηκε ο Γκόμες, τον υπερασπίστηκε ο Στέρλινγκ!

Τα «τρία λιοντάρια» γιόρτασαν το ιστορικό 1.000ο παιχνίδι τους εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την πρόκριση στο Euro 2020, ωστόσο, μια στιγμή αμαύρωσε το παιχνίδι και τη νύχτα στο «Γουέμπλεϊ»...

Ο Τζο Γκόμες μόλις πέρασε με αλλαγή αποδοκιμάστηκε για το ρόλο του στον καυγά με τον Στέρλινγκ, με τον τελευταίο να μένει εκτός πλάνων για την αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο. 

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι τον υπερασπίστηκε δημόσια γράφοντας στα social media: 

«Μου ήταν δύσκολο να βλέπω έναν συμπαίκτη μου να αποδοκιμάζεται για κάτι που δεν ευθύνεται εκείνος, αλλά εγώ... Ο Τζο δεν έκανε τίποτα κακό και όταν βλέπεις ένα παιδί που πάντοτε σκύβει το κεφάλι και δουλεύει σκληρά ν' αποδοκιμάζεται, έπειτα από μια τόσο δύσκολη εβδομάδα για εκείνον, είναι πολύ λάθος. Αναλαμβάνω την απόλυτη ευθύνη και αποδέχομαι τις συνέπειες που ήρθαν».

Από την πλευρά του και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θέλησε να τον υπερασπιστεί, λέγοντας στη συνέντευξη Τύπου: 

«Είμαι απογοητευμένος από αυτό που συνέβη με τον Τζο. Δεν έχει κάνει τίποτα κακό και γενικότερα δεν θα πρέπει κανείς παίκτης που φοράει το εθνόσημο ν' αποδοκιμάζεται. Όλοι είναι απογοητευμένοι με αυτό που συνέβη...». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης