Άνετα η Τότεναμ, με ανατροπή η Σίτι (ημίχρονα)

Η Τότεναμ βγάζει αντίδραση μετά τις πρόσφατες αποτυχίες και έχει φτάσει στο 3-0 απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στο Λονδίνο. Η Μάντσεστερ Σίτι ίσως δεν περίμενε την Αταλάντα να τη δυσκολέψει τόσο, αλλά πρόλαβε πριν την ανάπαυλα να κάνει ανατροπή για το 2-1.  



Άνετα η Τότεναμ, με ανατροπή η Σίτι (ημίχρονα)

Τα «σπιρούνια» μέσα στα πρώτα 16 λεπτά είχαν πετύχει δυο γκολ, με τον Κέιν αρχικά στο 9' να παίρνει την κεφαλιά από την εκτέλεση κόρνερ του Λαμέλα για το 1-0.

Το δεύτερο γκολ σημείωσε ο Σον με ωραίο σουτ στην κίνηση, ξανά από γέμισμα του Αργεντινού που συμπλήρωσε 200 συμμετοχές με τη φανέλα της Τότεναμ. Ο Νοτιοκορεάτης πέτυχε και το 3-0 λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης του πρώτου μέρους. 

Στο Etihad, η Σίτι είχε βρεθεί πίσω στο σκορ από την πρωτάρα Αταλάντα, που προηγήθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαλινόβσκι. Η ισοφάριση ήρθε από τον Αγουέρο στο 34ο λεπτό από σέντρα του Στέρλινγκ και ο τελευταίος κέρδισε και το πέναλτι από τον Μασιέλο λίγο αργότερα για να εκτελέσει ο Αργεντινός εύστοχα για το 2-1 στο 38'.

Μεγάλα προβλήματα για τους «πολίτες» που έχασαν και τον Ζιντσένκο με τραυματισμό από την άμυνα και κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους αποχώρησε αναγκαστικά και ο Ρόντρι από τα χαφ. Επέστρεψε ο Στόουνς έπειτα από έναν μήνα. 

Κώστας Ζάλιαρης