Ξανά... χωρίς μεταγραφές τον Ιανουάριο η Τότεναμ!

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ήταν ξεκάθαρος. Προτιμά να παραμείνει δίπλα στους ποδοσφαιριστές του, παρά να αναζητήσει νέους κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Με λίγα λόγια... ξέκοψε οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση από πλευράς Τότεναμ!  

Advertisement
Ξανά... χωρίς μεταγραφές τον Ιανουάριο η Τότεναμ!

Ο κόουτς των «σπιρουνιών» θεωρεί πως με το υπάρχον υλικό και την κατάλληλη δουλειά για τη βελτίωση της ψυχολογίας, η ομάδα θα επανέλθει στα επιθυμητά αγωνιστικά επίπεδα δίχως να έχει μεταγραφικές ανάγκες. Το ρόστερ θα μείνει ως έχει, κάτι το οποίο είχε επαναλάβει (και του βγήκε) το καλοκαίρι του 2018.

«Όχι δεν πιστεύω ότι θα πάρουμε κάποιον παίκτη τον Ιανουάριο. Ειλικρινά σας το λέω... Πιστεύω στους παίκτες που έχουμε και ανήκουν σήμερα στην ομάδα μας. Σέβομαι όλες τις απόψεις και ξέρω ότι θα ακουστεί από κάποιους ότι πρέπει να αλλάξουμε κάτι στην ομάδα. Εάν είναι στο χέρι μου, όμως, προτιμώ να μείνω δίπλα στους παίκτες μου διότι ξέρω τις ικανότητές τους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός και συνέχισε:

«Πρέπει απλά να... ξεμπλοκάρουμε ορισμένα πράγματα για να μπορέσουν να αποδώσουν όπως μπορούν. Έχουμε τρομερή ποιότητα και θα παλέψουμε για να καταφέρουμε πράγματα».