Απίθανη δήλωση Μπαλάκοφ: «Δεν άκουσα τίποτα, ήταν απαράδεκτοι οι Άγγλοι στον εθνικό μας ύμνο»!

Ο ομοσπονδιακός κόουτς της εθνικής ομάδας της Βουλγαρίας, Κρασιμίρ Μπαλάκοφ, τόνισε πως ήταν τόσο... απορροφημένος από την εξέλιξη της αναμέτρησης με την Αγγλία, που δεν άκουσε τους ήχους μαϊμούδων στις εξέδρες και εξεπλάγην όταν είδε τον διαιτητή να σταματάει το ματς! «Δεν είμαστε τιμωρημένοι για ρατσισμό», είπε για το κομμάτι των κερκίδων που ήταν κλειστό και τόνισε: «οι Άγγλοι ήταν απαράδεκτοι στην ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου»! 



Απίθανη δήλωση Μπαλάκοφ: «Δεν άκουσα τίποτα, ήταν απαράδεκτοι οι Άγγλοι στον εθνικό μας ύμνο»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις που προκάλεσαν έκπληξη από τον Μπαλάκοφ, μετά το 6-0 της Αγγλίας επί της Βουλγαρίας: 

«Προσωπικά δεν άκουσα τίποτα και απλά είδα ξαφνικά τον διαιτητή να διακόπτει το παιχνίδι. Θέλω να πω ότι η απαράδεκτη συμπεριφορά στις εξέδρες δεν ήταν μονάχα από τους Βούλγαρους, αλλά και από τους Άγγλους οπαδούς που σφύριζαν και φώναζαν κατά τη διάρκεια του εθνικού μας ύμνου. Δεν μας έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

Η τιμωρία που έχουμε δεχθεί από την UEFA (σ.σ. κομμάτι των κερκίδων του γηπέδου ήταν κλειστό) δεν έχει να κάνει με θέμα ρατσισμού αλλά με ένα πανό που δεν μας απαγορευόταν από τους νόμους της χώρας.

Τρεις εβδομάδες τώρα μέχρι και το ματς με την Αγγλία όλοι ασχολούνταν με πολλά διαφορετικά θέματα πέρα από το ποδόσφαιρο. Αν όντως έχουν συμβεί όσα λέγονται, τότε λυπάμαι. Η εθνική ομάδα της Βουλγαρίας και η ποδοσφαιρική ομοσπονδίας κάνουν προσπάθεια απέναντι σε αυτό που κανείς δεν θέλει να βλέπει στα γήπεδα».