Φιλικό παλαιμάχων: 3-2 την Ρέιντζερς η Λίβερπουλ, έπαιξε και με τις δύο ο Τζέραρντ (vid)

Μετά από ένα άκρως παραγωγικό πρώτο ημίχρονο, η Λίβερπουλ κέρδισε την Ρέιντζερς με σκορ 3-2 σε φιλικό παλαιμάχων, με τον Στίβεν Τζέραρντ να ξεκινάει το ματς στα κόκκινα και να το τελειώνει στα μπλε.



Φιλικό παλαιμάχων: 3-2 την Ρέιντζερς η Λίβερπουλ, έπαιξε και με τις δύο ο Τζέραρντ (vid)

Ο προπονητής της σκωτσέζικης ομάδας ήταν προφανώς το επίκεντρο της προσοχής, αφού η ιστορία του στο Μέρσεϊσαϊντ είναι ως γνωστόν τεράστια την ώρα που πάει να χτίσει κάτι καλό και από τους πάγκους στην Ρέιντζερς.

Το παιχνίδι του «Άιμπροξ» είχε προφανώς φιλανθρωπικό σκοπό, με τα χρήματα να μοιράζονται στα ιδρύματα των δύο συλλόγων. Το σκορ άνοιξε ο Λουίς Γκαρθία για να ακολουθήσει το 0-2 από τον Πάτρικ Μπέργκερ, πριν έρθει η πρώτη μείωση του σκορ από τους γηπεδούχους.

Ο Κρις Μπόιντ έκανε το 1-2 αλλά η απάντηση από τον Εμίλ Χέσκι ήταν άμεση. Άμεσο και το 2-3, με την άμυνα της Λίβερπουλ να θυμίζει παιδική χαρά στην προκειμένη φάση. Κι αν το πρώτο ημίχρονο είχε πέντε γκολ, το δεύτερο δεν είχε κανένα...

Liverpool FC Legends squad: Jerzy Dudek, Glen Johnson, Jose Enrique, Jason McAteer, Steven Gerrard, Emile Heskey, Patrik Berger, Luis Garcia, Vladimir Smicer, Jermaine Pennant, Dirk Kuyt, Chris Kirkland, Jamie Carragher, Stephen Warnock.

Rangers FC Legends squad: Ronald Wattereus, Richard Gough, Jonatan Johansson, Peter Lovenkrands, Jorg Albertz, Kris Boyd, Michael Mols, Nacho Novo, Carlos Cuellar, Lee McCulloch, Sasa Papac, Clint Hill, Alan Hutton, Marvin Andrews, Gregory Vignal, Pedro Mendes, Trevor Steven, Alex Rae, Steven Gerrard, Thomas Buffel, Charlie Adam.