Κι όμως, είχαν... στραβώσει με Λάμπαρντ!

Ο Φρανκ Λάμπαρντ χρειάστηκε να δουλέψει και ν' αποδείξει ότι ορθά κούραζε τους παίκτες της Τσέλσι στην καλοκαιρινή προετοιμασία, με τον Τάμι Έιμπραχαμ ν' αποκαλύπτει πως ορισμένα μέλη της ομάδας είχαν αρχίσει να... στραβώνουν με τον νέο κόουτς!  



Κι όμως, είχαν... στραβώσει με Λάμπαρντ!

Αν κάποιος είδε το βίντεο της Τσέλσι τη στιγμή της ολοκλήρωσης της αναμέτρησης με τη Σαουθάμπτον στο St. Mary's στη νίκη με το τελικό 4-1, θα κατάλαβε πως πλέον η σχέση του «Φράνκι» με τους ποδοσφαιριστές του είναι σε εξαιρετικό σημείο.

Αυτό, δεν ίσχυε πριν από λίγο καιρό...

Ο Έιμπραχαμ, αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι, ορισμένοι ποδοσφαιριστές των «μπλε» είχαν αρχίσει ν' αναρωτιούνται αν όσα έκαναν με τον Λάμπαρντ ήταν ορθά από προπονητικής πλευράς και δεν τον εμπιστεύθηκαν εξ αρχής...

«Ορισμένοι ήταν κάπως ανήσυχοι με το πόσο τρέξιμο κάναμε στην προετοιμασία, όμως, οι κόποι ανταμείβονται τώρα... Τώρα βγάζουν νόημα όλα αυτά που κάναμε το καλοκαίρι. Είχαμε πολύ ζόρικη προετοιμασία για τη σεζόν. Στην αρχή ούτε εγώ ούτε κάποιοι άλλοι είχαμε την ενέργεια που απαιτούσε ο Λάμπαρντ για να τρέχουμε συνέχεια και να πιέζουμε τον αντίπαλο. Τώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πως να το κάνουμε. Δεν αφήνουμε να πάρουν ανάσα οι αντίπαλοι αμυντικοί» είπε ο υψηλόσωμος στράικερ της Τσέλσι στην ιστοσελίδα «The Athletic».

Κώστας Ζάλιαρης