Υποχρέωση οι τρεις βαθμοί…

Μόνο νίκη! Αυτό είναι το σύνθημα στις τάξεις των δύο συλλόγων του Μάντσεστερ που ρίχνονται στη μάχη της 8ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ! Η Σίτι θέλει να παραμείνει στο… κατόπι της Λίβερπουλ, ενώ η Γιουνάιτεντ να ξεκολλήσει επιτέλους από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.  



Υποχρέωση οι τρεις βαθμοί…

Για τους «πολίτες» τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε… μόλις στον Οκτώβριο, περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν. Είναι βλέπετε τέτοια η «φούρια» της Λίβερπουλ που δεν επιτρέπει στους ανθρώπους της Σίτι να εφησυχάσουν. Σήμερα ενάντια στη Γουλβς θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στην υπέρ τους προϊστορία και να διατηρηθούν στο -5 από την κορυφή.

Ίδιο στόχο, αλλά για διαφορετικό λόγο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία συνεχίζει να απογοητεύει με τις φετινές της εμφανίσεις. Η 11η θέση δεν αντιπροσωπεύει κανέναν στην ομάδα, με αποτέλεσμα άπαντες να αναζητούν απόψε ενάντια στη Νιούκαστλ τον τρόπο για να αναρριχηθούν στη βαθμολογία.

Στα άλλα σημερινά ματς, η Άρσεναλ θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τις απώλειες  της Λέστερ προκειμένου να ανέβει μόνη στην 3η θέση. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπόρνμουθ εντός έδρας.

Τέλος, η Τσέλσι θα έχει δύσκολο έργο μακριά από το Λονδίνο, αφού φιλοξενείται στην πάντα επικίνδυνη έδρα της Σαουθάμπτον! Με νίκη απόψε η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ ανεβαίνει στους top 5.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ:

Σάββατο 05/10

Μπράιτον-  Τότεναμ 3-0

Λίβερπουλ – Λέστερ 2-1

Μπέρνλι- Έβερτον 1-0

Νόριτς- Άστον Βίλα 1-5

Γουότφορντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0-0

Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας 1-2

Κυριακή 06/10

16:00 Άρσεναλ – Μπόρνμουθ

16:00 Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς

16:00 Σαουθάμπτον – Τσέλσι

18:30 Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ