Οπαδός της Λίβερπουλ ανοίγει τρομερή... κατακόκκινη παμπ! (pics)

Στο χώρο που στεγαζόταν το πρώην Tom Halls Tavern, ένας οπαδός της Λίβερπουλ θα ανοίξει παμπ που θα είναι αφιερωμένη στη Λίβερπουλ, με τοιχογραφίες του Κλοπ, μενού που θα τιμά την ιστορία της ομάδας, ενώ, θα υπάρχει ειδικός χώρος για την παρακολούθηση των αγώνων!  



Οπαδός της Λίβερπουλ ανοίγει τρομερή... κατακόκκινη παμπ! (pics)

Στο μαγαζί, θα υπάρχουν δύο ξεχωριστοί χώροι για το κοινό. Δηλαδή, θα υπάρχει το... ήρεμο εστιατόριο για φαγητό και μπύρα, αλλά θα υπάρχει και το Boot Room (φυσικά το όνομα προέρχεται από το συγκεκριμένο δωματιάκι του «Άνφιλντ», λίγο κάτω από την εξέδρα Main Stand που ήταν... κάτι που μαρτυρούσε και η ονομασία του, αλλά ξεχείλιζε ποδοσφαιρική φιλοσοφία, ιδέες, σχέδια και οργάνωση για το μέλλον της Λίβερπουλ).

Σε αυτό το Boot Room, λοιπόν, θα υπάρχει χώρος για 120 άτομα που θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια της Λίβερπουλ, ενώ θα χρησιμοποιείται και για διάφορα events.
Κάτι που έχει ήδη γίνει γνωστό, είναι πως θα υπάρχουν οι... King Kenny pizzas, που φυσικά θα είναι το μεγαλύτερο μέγεθος που θα μπορεί ν' απολαύσει κάποιος θαμώνας, ενώ και το υπόλοιπο μενού θα έχει... πολλή Λίβερπουλ.

Ο αρτίστας, Πολ Κέρτις, ήταν αυτός που επιστρατεύθηκε για τις τοιχογραφίες...

Κώστας Ζάλιαρης