Ο σεβασμός του Γκουαρδιόλα στη Νόριτς και το «συγχατηρήρια στη Λίβερπουλ για τον τίτλο» (vid)

Ο Καταλανός τεχνικός μόλις άκουσε το σφύριγμα της λήξης στο «Κάροου Ρόουντ» κι αφού πρώτα είπε δυο φιλικά λόγια με τον Ντάνιελ Φάρκε στην άκρη των πάγκων, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κι αμέσως πήγε στους παίκτες της Νόριτς.  

Advertisement
Ο σεβασμός του Γκουαρδιόλα στη Νόριτς και το «συγχατηρήρια στη Λίβερπουλ για τον τίτλο» (vid)

Τους συνεχάρη και τους χαιρέτησε έναν – έναν, επιδεικνύοντας σεβασμό και εφαρμόζοντας το fair play στον απόλυτο βαθμό παρά την απογοήτευσή του για το -5 από τη Λίβερπουλ στη φετινή βαθμολογία έπειτα από πέντε αγωνιστικές.

Λίγο αργότερα, όταν ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου για τη σημασία αυτού του κακού αποτελέσματος στο Νόριτς και την απόσταση από την κορυφή, ο Γκουαρδιόλα ξεκαθάρισε: 

«Είναι ακόμα Σεπτέμβρης, τι να κάνουμε; Ωραία, να πούμε συγχαρητήρια στη Λίβερπουλ για τον τίτλο, είναι Πρωταθλητές. Είναι ακόμα Σεπτέμβρης... Θα πάμε τώρα στην Ουκρανία για το Champions League, μετά θα γυρίσουμε, θα προπονηθούμε και θα παίξουμε πάλι για το πρωτάθλημα. Ναι έχουμε χάσει πέντε βαθμούς, είναι κρίμα που δεν νικήσαμε την Τότεναμ γιατί ήμασταν πολύ καλοί, με τη Νόριτς έπαιξαν ρόλο λεπτομέρειες και στημένες φάσεις... Πρέπει να γνωρίζουμε από εδώ και στο εξής τι πρέπει να κάνουμε...»

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης