Πιστεύει ακόμη σε παραμονή Ντε Χέα ο Σόλσκιερ!

Μπορεί, όπως είπε, να μην συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις, όμως ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ συνεχίζει να πιστεύει πως αργά ή γρήγορα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τα βρει με τον Νταβίντ Ντε Χέα για την ανανέωση της συνεργασίας τους.  

Advertisement
Πιστεύει ακόμη σε παραμονή Ντε Χέα ο Σόλσκιερ!

Ο Νορβηγός τεχνικός δεν χάνει την πίστη του, παρά τις συνεχόμενες αρνήσεις του Ισπανού τερματοφύλακα και ευελπιστεί πως την ύστατη στιγμή θα βρεθεί λύση.

«Πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο τον Νταβίντ. Εγώ δεν εμπλέκομαι στις διαπραγματεύσεις. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Θα δούμε τι μπορεί να γίνει. Θέλουμε να έχουμε τους καλύτερους παίκτες και να μένουν εδώ», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» και συνέχισε:

«Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που θέλουμε να τους κρατήσουμε και να μην μπορούμε. Είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να τον πείσουμε ότι εδώ είναι το μέλλον του – το πετυχημένο μέλλον του».

Να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του διεθνούς τερματοφύλακα εκπνέει στο τέλος της σεζόν, συνεπώς ο ίδιος μπορεί από τον Ιανουάριο να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο επιθυμεί!