Τραγικά νέα: Διαγνώστηκε με καρκίνο στο έντερο ο ΜακΝτόναλντ

Ένα νέο άσχημο παιχνίδι στον Άγκνους ΜακΝτόναλντ επεφύλασσε η ζωή, μιας και ο 26χρονος διαγνώστηκε με καρκίνο στο έντερο πάνω που ήθελε να κάνει comeback στην καριέρα του μετά από σοβαρό τραυματισμό.

Advertisement
Τραγικά νέα: Διαγνώστηκε με καρκίνο στο έντερο ο ΜακΝτόναλντ

Ο αμυντικός της Χαλ είχε παίξει μόλις τρία παιχνίδια πέρυσι μιας και είχε θρόμβωση στην γάμπα και αναγκάστηκε να μείνει για εννέα μήνες εκτός και πάνω που πήγαινε να βάλει ξανά την καριέρα του σε μια σειρά (σ.σ δηλώνοντας μάλιστα πριν περίπου έναν μήνα ότι η περσινή χρονιά ήταν η πιο σκληρή της ζωής του) ήρθαν τα πραγματικά άσχημα νέα...

Συγκεκριμένα, η Χαλ ανακοίνωσε:

«Η Χαλ είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Άγκνους ΜακΝτόναλντ διαγνώστηκε με καρκίνο στο έντερο. Ο Άγκνους έδειξε σπουδαία δύναμη χαρακτήρα με τον τρόπο που αντέδρασε στα νέα. Όλη η οικογένεια των Τίγρεων ενώνεται για να δείχνει στον Άγκνους διαρκή αγάπη και υποστήριξη κατά την ανάρρωσή του. Το να είναι καλά στο σώμα και στο μυαλό του είναι η πρώτη μας προτεραιότητα αυτήν την στιγμή.

Ο σύλλογος ζητά με ευγένεια από τους οπαδούς και τα μίντια να σεβαστούν την ιδιωτικότητα του Άγκνους και της οικογένειάς του. Παρακαλούμε όπως σημειώσετε πως νέα για την πρόοδό του θα δίνονται από τον σύλλογο».