Ξέσπασμα Ντάις: «Τιμωρήστε όσους βουτάνε»!

Ο Σον Ντάις πήρε αφορμές απ' όσα αντίκρισε στην ήττα (2-1) της Μπέρνλι από την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» και δίχως να θέλει να... θίξει οικογένειες, ανέφερε πως θα πρέπει άμεσα να ληφθεί μεγαλύτερη αυστηρότητα για όσους ποδοσφαιριστές βουτάνε ή πέφτουν πολύ εύκολα για να πάρουν σφυρίγματα.  

Advertisement
Ξέσπασμα Ντάις: «Τιμωρήστε όσους βουτάνε»!

Ο κόουτς των clarets ήταν έξαλλος με το γεγονός πως η προσπάθεια να εκμαιεύσει οποιοσδήποτε ένα φάουλ ή την τιμωρία του αντιπάλου του, αποφέρει απλά μια κίτρινη κάρτα στον θύτη για την πονηράδα που έχει σκεφτεί να κάνει.

«Δεν έχω ξαναδεί κάποιο άθλημα όπου να σου λένε ουσιαστικά ότι μπορείς να κλέψεις μια φορά μέσα στο ματς και θα πάρεις μόνο μια κίτρινη! Οι παίκτες πέφτουν κάτω πολύ εύκολα! Αν είσαι προπονητής, γιατί να θέλεις να χάσεις τους πιο σημαντικούς σου παίκτες; Έχει φτάσει πλέον η κατάσταση σε ένα σημείο που γίνεται κάθε εβδομάδα το ίδιο πράγμα!

Είναι πολύ απλό να διορθωθεί αυτό. Τιμωρήστε όσους βουτάνε! Αμέσως! Μέσα σε έναν μήνα θα έχει εξαφανιστεί αυτό από το ποδόσφαιρο» ήταν τα λόγια του κόουτς της Μπέρνλι.

Κώστας Ζάλιαρης