Τώρα ναι, μπορούν να… ακουμπήσουν το «This is Anfield»!

Κατέκτησαν το Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον έχουν το… δικαίωμα να ακουμπούν την ιστορική ταμπέλα «This is Anfield» κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες της Λίβερπουλ άκουσαν τον Γιούργκεν Κλοπ, έφεραν ένα σπουδαίο τρόπαιο στην ομάδα και έτσι πριν τη σέντρα του αγώνα με τη Νόριτς, ακούμπησαν την ξακουστή ταμπέλα!  



Τώρα ναι, μπορούν να… ακουμπήσουν το «This is Anfield»!

Η περίφημη ταμπέλα στην πόρτα που οδηγεί από τ' αποδυτήρια στον αγωνιστικό χώρο του «Άνφιλντ» είναι ιστορική και ιερή...

Δεν μπορεί όποιος κι όποιος να την ακουμπάει. Και ο Γιούργκεν Κλοπ το είχε ξεκαθαρίσει πως αν δεν πετύχουν κάτι σημαντικό για τον σύλλογο οι παίκτες του, απαγορεύεται να το ακουμπάνε, όπως συνήθιζαν να το κάνουν θρύλοι του παρελθόντος της ομάδας στο ιδιαίτερο... τελετουργικό τους πριν από τα ματς.

Με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, όλα πλέον έχουν αλλάξει και ο Τζόρνταν Χέντερσον πήρε δύναμη από την ταμπέλα την οποία άγγιξε λίγο πριν το παιχνίδι με τη Νόριτς, με το οποίο άνοιξε η αυλαία του νέου πρωταθλήματος της Premier League...

Βέβαια, ο αρχηγός επιτρεπόταν να το κάνει και πιο παλιά, από τη στιγμή που μετράει κι ένα Λιγκ Καπ με την κόκκινη φανέλα, ωστόσο, δεν ίσχυε το ίδιο και για τους υπόλοιπους.