Εκτός αποστολής και στην λίστα... αποχωρήσεων οι Μπακαγιόκο και Ντρινκγουότερ

Εκτός αποστολής και για το αποψινό (3/8) φιλικό της Τσέλσι άφησε τους Τιεμουέ Μπακαγιόκο και Ντάνι Ντρινκγουότερ ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος φαίνεται πως δεν υπολογίζει στους δύο αυτούς παίκτες τοποθετώντας τους και στην λίστα... αποχωρήσεων.

Advertisement
Εκτός αποστολής και στην λίστα... αποχωρήσεων οι Μπακαγιόκο και Ντρινκγουότερ

Στον... «πάγο» κι εκτός αποστολής για δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα έμειναν οι Τιεμουέ Μπακαγιόκο και Ντάνι Ντρινκγουότερ.

Οι δύο παίκτες, οι οποίοι δεν συμπεριλήφθηκαν για το φιλικό πριν τέσσερις ημέρες με την Red Bull Σάλτσμπουργκ, έμειναν εκτός και για την σημερινή (3/8) φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Γκλάντμπαχ.

Επιλογή με την οποία θέλησε ο προπονητής των «μπλε», Φρανκ Λάμπαρντ, να ξεκαθαρίσει πως δεν υπολογίζει στους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές και πως περιμένει με ανυπομονησία την όποια πρόταση.

Ωστόσο, την δεδομένη στιγμή οι απομάκρυνση και των δύο δεν μοιάζει τόσο εφικτή, αφού για τον Μπακαγιόκο ναι μεν είχε ενδιαφερθεί η Παρί Σεν Ζερμέν η οποία όμως κατέληξε στον Γκουεγιέ της Έβερτον, ενώ για τον Ντρινκγουότερ δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ακόμα κάποιο ενδιαφέρον.

Μαρίνος Πάντζης