Ξεκινάει το... «όνειρο» στο νέο σπίτι της η Σάλφορντ

Πανέτοιμη να ξεκινήσει ακόμη ένα ποδοσφαιρικό... «ταξίδι» για την νέα σεζόν παρουσιάζεται η Σάλφορντ, η οποία ξεκινώντας από το... πουθενά σήμερα (3/8) θα πραγματοποιήσει την «πρεμιέρα» της στην League Two στο νέο... «παλατάκι» της!



Ξεκινάει το... «όνειρο» στο νέο σπίτι της η Σάλφορντ

Και το όνειρο σήμερα ξεκινά!

Μέσα σε μία πενταετία η Σάλφορντ κατάφερε σχεδόν το αδύνατο! «Σκαρφάλωσε» τέσσερις ολόκληρες κατηγορίες, ανέβηκε ποδοσφαιρικά πολλά level και σήμερα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επαγγελματική κατηγορία, με την πρεμιέρα να μοιάζει... «όνειρο».

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μάντσεστερ θα πραγματοποιήσει την αρχή του «ονείρου» της League Two με αντίπαλο την Στίβενατζ στο νέο γήπεδο της, το οποίο εάν ρίξει ο καθένας μία ματιά θα καταλάβει πως μοιάζει με ένα μικρό «παλατάκι».

Με λίγα λόγια, η Σάλφορντ θα ζήσει το όνειρο της!

Η Σάλφορντ, η οποία και ανήκει στην «Class of 92», επιβεβαιώνει πλέον πως έχει ανεβεί αρκετά επίπεδα με σκοπό να γίνει κανονική... ομάδα και τα αδέρφια Νέβιλ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Νίκι Μπατ, ο Πολ Σκόουλς και ο Ράιαν Γκιγκς με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα έχουν ανεβάσει κατακόρυφα το level του συλλόγου.

Ρίχνοντας μία ματιά στο νέο σπίτι των «άμις» ο καθένας θα καταλάβει τον λόγο!

Μαρίνος Πάντζης