Sky Sports: Θέλει Λουκάκου και προσφέρει… Ντιμπάλα η Γιουβέντους!

Μπορεί η Τότεναμ να δείχνει έτοιμη για το «μπαμ» αλλά για τον Πάουλο Ντιμπάλα υπάρχει στο τραπέζι και το ενδεχόμενο μεταγραφής στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Sky Sports: Θέλει Λουκάκου και προσφέρει… Ντιμπάλα η Γιουβέντους!

Αναφορικά με το μέλλον του Αργεντινού άσου της Γιουβέντους, πολλά δείχνουν -σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Sky Sports» - να κρίνονται από τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του Ρομέλου Λουκάκου.

Για τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει απορριφθεί ήδη μια πρόταση από την Ίντερ, η οποία πρόσφερε 54 εκατομμύρια λίρες αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν μπαίνουν σε διαδικασία συζητήσεων αν δεν λάβουν το επιθυμητό ποσό των 90 εκ.

Οι ιθύνοντες της «Γηραιάς Κυρίας» δείχνουν επίσης απροθυμία να καταθέσουν προσφορά αυτού του μεγέθους αλλά σκέφτονται να δελεάσουν τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ παραθέτοντας το όνομα του Ντιμπάλα ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Η Τότεναμ από την άλλη δείχνει ικανή να προσφέρει στους πρωταθλητές Ιταλίας τα 90 εκατομμύρια που ζητούν για την αποδέσμευση του Ντιμπάλα και μένει να δούμε ποιο θα το επόμενο επεισόδιο ενός μεταγραφικού σίριαλ που αναμένεται να προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων όποια και είναι η κατάληξη…

Γιάννης Τζιουμακλής